LG monitörüm No Signal Hatası Veriyor

STREA

80+
Reaksiyon skoru
22
Merhaba öncelikle benim LG bir monitörüm varda(eski) VGA kablolu ilk başlarda gayet güzel çalışırken bu arada (VGA to HDMI aparatı kullanıyorum ) bir anda no signal hatası almaya başladım kabloyu eğdim büktüm bantladım vs ama tık demiyor dedim acaba ekran kartındamı sorun TV'ye taktığımda görüntü veriyor çok net acaba sorun monitördemi yoksa kablolarında mıdır?

%90 o arada kullanılan aparattan dolayı yapıyor.

Merhaba öncelikle benim LG bir monitörüm varda(eski) VGA kablolu ilk başlarda gayet güzel çalışırken bu arada (VGA to HDMI aparatı kullanıyorum ) bir anda no signal hatası almaya başladım kabloyu eğdim büktüm bantladım vs ama tık demiyor dedim acaba ekran kartındamı sorun TV'ye taktığımda görüntü veriyor çok net acaba sorun monitördemi yoksa kablolarında mıdır?
Kablodandir

Ufak bir ihtimalde olsa kabloyu ekran kartına değilde anakarta takmış olma ihtimalin var, bazen dalgınlığa gelebiliyor.

Ufak bir ihtimalde olsa kabloyu ekran kartına değilde anakarta takmış olma ihtimalin var, bazen dalgınlığa gelebiliyor.
İmkansız kankam 20 kere söktüm taktım 🤣
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

%90 o arada kullanılan aparattan dolayı yapıyor.
Ben zzten ekran kartında olacağını düşünmüyorum olsa tv de pc açılmazdı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ggidip hdmı to vga kablosu alsam olurmuki şimdi alıp olmazsa monitördedir dicez değilmi tam olarak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,595
Üyeler
174,898
Son üye
mithrandir60
Geri