Hocam bence genel bir konu açalım herkese o linki atalım. Monitörün inceliklerini birbirimizle paylaşalımMonitör elime geldi meraklısı için bilgiler;
Ölü pixel çıkmadı
Ghost yok gözümle ve kamera yakalayamadım
Işık sızması 0 hiç yok
1ms(gtg) farkını pek anlayamam ama 1ms açmak için menüden game adjust'dan response time den fast ayarından faster ayarına almanız lazım
Monitörün kutusunda ve dibinde sadece Nvidia G-sync diyor ama merak etmeyin ikisi de var amd driverında görebiliyorum
Bide menüde adaptive-sync bölümde Off - Basic - Extended seçenekleri var onu anlayamadım
İşte diğer HDR, Black stabilizer zartu zurtu ne özellik yazılmışsa var
*Monitör 1080p olmasına rağmen 2k 75 hz alabiliyorum monitörün kendisi de bunu anlayıp 180hz kullanabilmek için varsayılan 1080p çözünürlükte kullanın gibi bişey diyor
AMD ekran kartı kullanıyorum eski monitörde max 1080p ama bunda 2k yapabiliyorum VSR kapalı açtığım zaman 8k olabiliyor kapatınca yine 2k olarak kullanılıyor(bunun virtual yani sanal çözünürlük bana pozitif etki etmediğini biliyorum sadece 1080p monitörün 2k ayarına alınabilmesi garibime gitti*
VA panele kıyasla bekleme modunda karanlık ortamda olunca siyahların tam siyah olmadığı belli oluyor(kesinlikle sorun olarak değil bilinen bir şey zaten sadece farkında olduğum görüşleri belirtiyorum)
Yükseklik ayarı bana az geldi yükselmesine yükseliyor ama alçaltma da yetersiz sanki monitörün asıl yüksekliği oymuş da sadece yükseltiyorsun
Yatay Dikey döndürme Aşağı Yukarı eğme zaten var ama Sağa Sola döndürme yok özelliklerine bakıp alacaksınızdır ama hatırlatma amaçlı
VA panelden İPS ekrana geçince harbinden görüntünün daha iyi olduğunu anlayabiliyorsun ve ekran önceki monitörüme göre mat bir ekrana sahip(ips paneller zaten böyle mi bilmiyorum) benim için artı olarak geldi hissiyatı çok iyi
Ağırlık olarak 5-6 kg ağırlıkta ayakları da sağlam gram titremiyor düşme korkusu yaşamazsınız
Paket içeriğinden Display - Adaptör-
Kitapçık ıvır zıvır
Bunlar dışında aklıma pek söyleyecek bişey gelmedi daha fazlasını merak edenler için yardımcı olurum
24" Ultra Gear
24gs60f - 24gs60f-b (Pivotsuz model) Karton Kutuda sadece " 24" Ultra Gear 24gs60f" ibaresi var.
24gs65f - 24gs65f-b (Pivotlu model)