Neler Yeni

Çözüldü✓ LG Ultragear 24GS65F-B Model Monitör Kullanan Var Mı ?

murat501

80+
Monitör elime geldi meraklısı için bilgiler;

Ölü pixel çıkmadı

Ghost yok gözümle ve kamera yakalayamadım

Işık sızması 0 hiç yok

1ms(gtg) farkını pek anlayamam ama 1ms açmak için menüden game adjust'dan response time den fast ayarından faster ayarına almanız lazım

Monitörün kutusunda ve dibinde sadece Nvidia G-sync diyor ama merak etmeyin ikisi de var amd driverında görebiliyorum
Bide menüde adaptive-sync bölümde Off - Basic - Extended seçenekleri var onu anlayamadım

İşte diğer HDR, Black stabilizer zartu zurtu ne özellik yazılmışsa var

*Monitör 1080p olmasına rağmen 2k 75 hz alabiliyorum monitörün kendisi de bunu anlayıp 180hz kullanabilmek için varsayılan 1080p çözünürlükte kullanın gibi bişey diyor
AMD ekran kartı kullanıyorum eski monitörde max 1080p ama bunda 2k yapabiliyorum VSR kapalı açtığım zaman 8k olabiliyor kapatınca yine 2k olarak kullanılıyor(bunun virtual yani sanal çözünürlük bana pozitif etki etmediğini biliyorum sadece 1080p monitörün 2k ayarına alınabilmesi garibime gitti*

VA panele kıyasla bekleme modunda karanlık ortamda olunca siyahların tam siyah olmadığı belli oluyor(kesinlikle sorun olarak değil bilinen bir şey zaten sadece farkında olduğum görüşleri belirtiyorum)

Yükseklik ayarı bana az geldi yükselmesine yükseliyor ama alçaltma da yetersiz sanki monitörün asıl yüksekliği oymuş da sadece yükseltiyorsun

Yatay Dikey döndürme Aşağı Yukarı eğme zaten var ama Sağa Sola döndürme yok özelliklerine bakıp alacaksınızdır ama hatırlatma amaçlı

VA panelden İPS ekrana geçince harbinden görüntünün daha iyi olduğunu anlayabiliyorsun ve ekran önceki monitörüme göre mat bir ekrana sahip(ips paneller zaten böyle mi bilmiyorum) benim için artı olarak geldi hissiyatı çok iyi

Ağırlık olarak 5-6 kg ağırlıkta ayakları da sağlam gram titremiyor düşme korkusu yaşamazsınız

Paket içeriğinden Display - Adaptör-
Kitapçık ıvır zıvır

Bunlar dışında aklıma pek söyleyecek bişey gelmedi daha fazlasını merak edenler için yardımcı olurum
Hocam bence genel bir konu açalım herkese o linki atalım. Monitörün inceliklerini birbirimizle paylaşalım

24" Ultra Gear
24gs60f - 24gs60f-b (Pivotsuz model) Karton Kutuda sadece " 24" Ultra Gear 24gs60f" ibaresi var.
24gs65f - 24gs65f-b (Pivotlu model)

kad1RRR

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,421
İsim
kadir
Bugün iade talebi oluşturdum, pazartesi kapıda teslim edeceğim.
Her şey okey fakat yeteri kadar aşağı inmemesi beni baya yordu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Muhammed Altaş
Hocam bence genel bir konu açalım herkese o linki atalım. Monitörün inceliklerini birbirimizle paylaşalım

24" Ultra Gear
24gs60f - 24gs60f-b (Pivotsuz model) Karton Kutuda sadece " 24" Ultra Gear 24gs60f" ibaresi var.
24gs65f - 24gs65f-b (Pivotlu model)
Valla forumlardaki şeylere detaylı hakim değilim fakat biri öncülük yapıp böyle bir şey başlatırsa bende katkıda bulunurum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bugün iade talebi oluşturdum, pazartesi kapıda teslim edeceğim.
Her şey okey fakat yeteri kadar aşağı inmemesi beni baya yordu.
benimde çok canımı sıkan birsey o

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,084
Üyeler
163,941
Son üye
Ahmet166
Top Bottom