Neler Yeni

LGS giricem bu sene tavsiye verebilirmisiniz

Emre123a

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,317
İsim
Emre
daha dün 8. sınıf zor derdim bugün 9. sınıf kitaplarını aldık
töbeler olsun o fizik biyoloji coğrafya tarih nedir ya o nasıl bir konu yoğunluğu tüm dünya tarihini anlattmışlar sanki
dünyada başka anlatcak bişey kalmadı o ney la
yeni nesil sorudan kurtuldum en azından

Takyon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
samet elen
ben bu yıl girdim ve yasadıgım yerdseki tek niterlikli okulu 2 soru ile kacırdım ben hiç adam akıllı calısmadım
ama pismanım yani be nlgs zamanında oyun oynuyor telefon bakıyor pcde takılıyordum bence hepsınden uzak duermlaısın hele hele telefon

-Yec

80+ Bronze
arkadaşlar merhaba LGS gircem bu sene tavsiyeler verirmisiniz hedefim fen lisesi günde kaç saat çalışmalıyım vb
Bende lgs gazisiyim bu sene girdim tavsiyem asla ders çalışmayı erteleme şahsen ben erteleye erteleye istediğimden daha az bir puan aldım aynı duruma düşmeyelim :)

şahin doğan

80+ Platinum
arkadaşlar merhaba LGS gircem bu sene tavsiyeler verirmisiniz hedefim fen lisesi günde kaç saat çalışmalıyım vb
hocam gunde kaç saat calısmalıyım diye bir şey yok bazıları 1 seferde anlar bazıları 5 kere de istersen 10 saat calıs anlamadıkdan sonra ne işe yarar

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
İlk dönem eşşek gibi test çözmeyeceksin. İlk dönem konu çalışacaksın daha çok 2. dönem hard soru çözeceksin ama hepsinin yeni nesil olması ve mantık muhakeme soruları olması lazım. Yanlışlarının üstüne gideceksin. Pcnin ramini fln sök annene ver telinden sosyal medya uygulamalarını sil. Başaarı çalışırsan gelir bunlar çalışmanı engeller

Poyraz Efendi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,260
İsim
Ender Kaynarca
kardesim bu sene lgs ye girdim ve istedigim fen lisesine gittim sana tavsiyem arkadaslarina dikkat et ziyan olursun...

Tost Kayaoğlu

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Mutlaka fen dersini çok çalış benim matematiğin çok iyi değildi ama fenim ultra iyiydi fen sorularını 15 dk da bitirdim kalan sürenin tamamında matematik sorularını yavaş yavaş rahatça uğraşa uğraşa çözdüm

bodmes

80+ Gold
En İyi Cevap
5
daha dün 8. sınıf zor derdim bugün 9. sınıf kitaplarını aldık
töbeler olsun o fizik biyoloji coğrafya tarih nedir ya o nasıl bir konu yoğunluğu tüm dünya tarihini anlattmışlar sanki
dünyada başka anlatcak bişey kalmadı o ney la
Gözünde büyütürsen asla başaramazsın sınavlardan 1 gün önce çalışarak takdir aldım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gözünde büyütürsen asla başaramazsın sınavlardan 1 gün önce çalışarak takdir aldım.
Takdir almakta ne var demeyin la sakın ortaokul değil orası.

Emre123a

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,317
İsim
Emre
tarih coğrafya falan nasıl olcak hocam onlar ful ezber
benim fen lisesi bide fizik kimya boru
matematik daha kolay geliyor bana

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
internet-ps kafe alışkanlığın varsa kesinlikle bırak nedenini sorma evden oynayabilirsin ama
ders saatlerinde telefonunu kapat çünkü çok dikkat bozuyor
kendine bir düzen yap ve bırakma
arkadaşlarına zaman ayır
ve sevmesen de okuma alışkanlıpı edin

bunlar benim tecrübelerim 0.02 yüzdelikle istediğim fen lisesindekinin altındaki fen lisesine giden biri olarak söylüyorum :D

Top Bottom