Neler Yeni

LGS için bu dönemde nasıl çalışmam gerekli

Spermman

80+ Bronze
Merhaba biliyorsunuz ki LGS ye 20 küsür gün kaldı ve ben hala çalışmama rağmen kazanamamaktan korkuyorum. Dönem notlarımın ortalaması 95-96 civarı geliyor sizce LGS de başarılı olamasam bile OBP puanım ile iyi bir yere yerleşebilir miyim? (bu tarz konuyu bugün galiba 10. kez felan görüyorsunuz ama notlar farklı olduğu için bende açayım dedim)

Fatkör

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
Fatih Köroğlu
Merhaba biliyorsunuz ki LGS ye 20 küsür gün kaldı ve ben hala çalışmama rağmen kazanamamaktan korkuyorum. Dönem notlarımın ortalaması 95-96 civarı geliyor sizce LGS de başarılı olamasam bile OBP puanım ile iyi bir yere yerleşebilir miyim? (bu tarz konuyu bugün galiba 10. kez felan görüyorsunuz ama notlar farklı olduğu için bende açayım dedim)
Denemelerin ortalama nasıl son 30 gün çok önemli kendini psikolojik olarak diri tut biraz bastır zaten ortalamalarında iyiymiş iyi bir okul kazanırsın inşallah

Spermman

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Fatkör

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
Fatih Köroğlu
Denemeler 390- 440 arası gidip geliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani bir dalgalanma var
Dalgalanmaları boşver vu dönemde olur öyle psikolojini diri tut çalış son 2 gün sal dua et inşallah istediğin yeri tuttursun

Siri

80+ Silver
En İyi Cevap
1
6-7-8 ortalaman mı 95-96? Yoksa sadece 8. sınıf mı?
Eğer 6-7-8 ortalaması (OBP) 95-96 ise adrese dayalı düzgün bir lise bulursun diye düşünüyorum. Ama 8. sınıf ortalaman 95-96 ise önceki ortalamalarını da 95 civarında düşünerek aynı şeyleri söylüyorum. Tabii bu yıl okulların taban puanları ne olur bilemiyorum. Ama Covid nedeniyle fazla fazla verilen sözlülerden dolayı artacaktır muhtemelen.

Spermman

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
6-7-8 ortalaman mı 95-96? Yoksa sadece 8. sınıf mı?
Eğer 6-7-8 ortalaması (OBP) 95-96 ise adrese dayalı düzgün bir lise bulursun diye düşünüyorum. Ama 8. sınıf ortalaman 95-96 ise önceki ortalamalarını da 95 civarında düşünerek aynı şeyleri söylüyorum. Tabii bu yıl okulların taban puanları ne olur bilemiyorum. Ama Covid nedeniyle fazla fazla verilen sözlülerden dolayı artacaktır muhtemelen.
Biraz baktımda boluda gidebileceğim düzgün bir lise yok gibi ( ibal vardı oda artık puan ile alıyor)
Mesaj otomatik birleştirildi:

O zaman bu dönemde nasıl çalışmam lazım biraz bahseder misiniz

• Beğen
Reaksiyonlar: Siri
Top Bottom