Neler Yeni

Lgs için dershane gidilir mi ?

Madyum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
346
İsim
Abdullah Kahveci
Merhaba bu yıl lgs ye gireceğim fakat dershane faydalı mı yoksa gereksiz mi pek fikrim yok. Ben dershaneye gitmek istemiyorum ama çok büyük faydası varsa gidebilirim de. Lgs ye giren arkadaşlar cevaplarsa sevinirim 🙂 Gidersem bizim ordaki final dershanesine gidicen galiba.

smtkrrsln

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Samet Karaarslan
Instagram
smt_krrsln
Discord
Smtkrrsln#1953
eğer kendime güvenmiyorum evde ders çalışasım yok fln dersen orda hem denemeler çözersin hem konu tekrarı fln yaparsın

Madyum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
346
İsim
Abdullah Kahveci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
eğer kendime güvenmiyorum evde ders çalışasım yok fln dersen orda hem denemeler çözersin hem konu tekrarı fln yaparsın
Ben evde çalışıyorum zaten okula gidince de konuları kavrarım. Deneme iyi tarafı.

smtkrrsln

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Samet Karaarslan
Instagram
smt_krrsln
Discord
Smtkrrsln#1953
birde ordaki arkadaşlarınla ortak çalışabilirsin o sana bilmediğin yerde yardımcı olur veya sen ona yardımcı olursun falan

VorTex12

80+ Silver
En İyi Cevap
1
İş sende bitiyor. Samimi söylüyorum evde çalışmayan insan dershaneye gitsede ders çalışmaz. Hiç dershaneye gitmeyip derece yapan arkadaşlarımda oldu.

Batuw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları
Merhaba bu yıl lgs ye gireceğim fakat dershane faydalı mı yoksa gereksiz mi pek fikrim yok. Ben dershaneye gitmek istemiyorum ama çok büyük faydası varsa gidebilirim de. Lgs ye giren arkadaşlar cevaplarsa sevinirim 🙂 Gidersem bizim ordaki final dershanesine gidicen galiba.
dostum ben devletin dershanesine gittim geçen yıl (sınavla giriliyor) derslerde bir şey anlamıyordum tek işime yarayan kısmı her gün belli saatlerde soru çözüm vardı o güzeldi
Mesaj otomatik birleştirildi:

dostum ben devletin dershanesine gittim geçen yıl (sınavla giriliyor) derslerde bir şey anlamıyordum tek işime yarayan kısmı her gün belli saatlerde soru çözüm vardı o güzeldi
dilim 6.45 puan 408

dilim 6.45 puan 408
puandan emin değilim

pcsavaşçısı

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,186
İsim
Arda Ardıç
Evde çalışmayla olmuyor qilenin durumı varsa yollasınlar

flatbedd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Quandale Dingle
Eğer konu eksiğin olduğunu hissedersen canın sıkılıyorsa, çalışma isteğin geliyorsa, kendin halledebilecegini hissediyorsan, ,okulda iyi öğretim görüyorsan ve denemelerde ilk 10 lara girebiliyorsan gitme. Ama bunlardan biri yoksa git. Şahsen ben dershaneye gitmeden %0.2 ye girdim ama ailemin üzerimde emeği var.

Son düzenleme:

Madyum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
346
İsim
Abdullah Kahveci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer konu eksiğin olduğunu hissedersen canın sıkılıyorsa, çalışma isteğin geliyorsa, kendin halledebilecegini hissediyorsan, ,okulda iyi öğretim görüyorsan ve denemelerde ilk 10 lara girebiliyorsan gitme. Ama bunlardan biri yoksa git. Şahsen ben dershaneye gitmeden %0.02 ye girdim ama ailemin üzerimde emeği var.
Tebrik ederim çok iyi yapmışsın. Aylık ücret vererek kabul ederlerse 1 ay denemeyi düşünüyorum ama yıllık olursa gitmeyeceğim galiba. Çünkü pişman olursam tüm yıl boyunca gitmek istemem. Bide ben 8. Sınıf matematiğene yaz tatilinde youtubeden video izliyerek birde internette kitap indirerek öğrendim. Şuan karekök, cebirsel ifadeler ve olasılık gibi konularda nerdeyse bütün soruları çözebiliyorum. Oyuzden biraz güvenim geldi kendime. Eğer derhsaneye gidersem konu öğrenmek için değil deneme için giderim.

Eğer denemelerde ilk 10 lara girebiliyorsan gitme.
Okulda ilk 10mu Türkiye de mi ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,197
İsim
.
Çalışmak istemeyen zaten çalışmaz. Ama beni salmasınlar deneme çözeyim tekrar yapayım derseniz öneririm.
Ama çalışma tekrarınız yoksa hiç boşa para vermeyin.

Madyum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
346
İsim
Abdullah Kahveci
İş sende bitiyor. Samimi söylüyorum evde çalışmayan insan dershaneye gitsede ders çalışmaz. Hiç dershaneye gitmeyip derece yapan arkadaşlarımda oldu.
Yüzde kaça girdiler ?

Çalışmak istemeyen zaten çalışmaz. Ama beni salmasınlar deneme çözeyim tekrar yapayım derseniz öneririm.
Ama çalışma tekrarınız yoksa hiç boşa para vermeyin.
Ben zaten evde de çok çalışıcam dershaneye gidersem de çalışıcam. Dershane biraz zaman kaybı geliyor dersleri tekrardan görmektense soru çözmek daha mantıklı geliyor.

flatbedd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Quandale Dingle
Tebrik ederim çok iyi yapmışsın. Aylık ücret vererek kabul ederlerse 1 ay denemeyi düşünüyorum ama yıllık olursa gitmeyeceğim galiba. Çünkü pişman olursam tüm yıl boyunca gitmek istemem. Bide ben 8. Sınıf matematiğene yaz tatilinde youtubeden video izliyerek birde internette kitap indirerek öğrendim. Şuan karekök, cebirsel ifadeler ve olasılık gibi konularda nerdeyse bütün soruları çözebiliyorum. Oyuzden biraz güvenim geldi kendime. Eğer derhsaneye gidersem konu öğrenmek için değil deneme için giderim.

Okulda ilk 10mu Türkiye de mi ?
Okul tabi okulda senin şube de 200 kişi felan varsa ilk 20 de yeterli

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Sana bağlı eğer çalışırsan yararı olur.

Top Bottom