Lgs için dershane gidilir mi ?

Madyum

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
346
Merhaba bu yıl lgs ye gireceğim fakat dershane faydalı mı yoksa gereksiz mi pek fikrim yok. Ben dershaneye gitmek istemiyorum ama çok büyük faydası varsa gidebilirim de. Lgs ye giren arkadaşlar cevaplarsa sevinirim 🙂 Gidersem bizim ordaki final dershanesine gidicen galiba.

eğer kendime güvenmiyorum evde ders çalışasım yok fln dersen orda hem denemeler çözersin hem konu tekrarı fln yaparsın
Ben evde çalışıyorum zaten okula gidince de konuları kavrarım. Deneme iyi tarafı.

birde ordaki arkadaşlarınla ortak çalışabilirsin o sana bilmediğin yerde yardımcı olur veya sen ona yardımcı olursun falan

İş sende bitiyor. Samimi söylüyorum evde çalışmayan insan dershaneye gitsede ders çalışmaz. Hiç dershaneye gitmeyip derece yapan arkadaşlarımda oldu.

Merhaba bu yıl lgs ye gireceğim fakat dershane faydalı mı yoksa gereksiz mi pek fikrim yok. Ben dershaneye gitmek istemiyorum ama çok büyük faydası varsa gidebilirim de. Lgs ye giren arkadaşlar cevaplarsa sevinirim 🙂 Gidersem bizim ordaki final dershanesine gidicen galiba.
dostum ben devletin dershanesine gittim geçen yıl (sınavla giriliyor) derslerde bir şey anlamıyordum tek işime yarayan kısmı her gün belli saatlerde soru çözüm vardı o güzeldi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

dostum ben devletin dershanesine gittim geçen yıl (sınavla giriliyor) derslerde bir şey anlamıyordum tek işime yarayan kısmı her gün belli saatlerde soru çözüm vardı o güzeldi
dilim 6.45 puan 408

dilim 6.45 puan 408
puandan emin değilim

Evde çalışmayla olmuyor qilenin durumı varsa yollasınlar

Eğer konu eksiğin olduğunu hissedersen canın sıkılıyorsa, çalışma isteğin geliyorsa, kendin halledebilecegini hissediyorsan, ,okulda iyi öğretim görüyorsan ve denemelerde ilk 10 lara girebiliyorsan gitme. Ama bunlardan biri yoksa git. Şahsen ben dershaneye gitmeden %0.2 ye girdim ama ailemin üzerimde emeği var.

Son düzenleme:
Eğer konu eksiğin olduğunu hissedersen canın sıkılıyorsa, çalışma isteğin geliyorsa, kendin halledebilecegini hissediyorsan, ,okulda iyi öğretim görüyorsan ve denemelerde ilk 10 lara girebiliyorsan gitme. Ama bunlardan biri yoksa git. Şahsen ben dershaneye gitmeden %0.02 ye girdim ama ailemin üzerimde emeği var.
Tebrik ederim çok iyi yapmışsın. Aylık ücret vererek kabul ederlerse 1 ay denemeyi düşünüyorum ama yıllık olursa gitmeyeceğim galiba. Çünkü pişman olursam tüm yıl boyunca gitmek istemem. Bide ben 8. Sınıf matematiğene yaz tatilinde youtubeden video izliyerek birde internette kitap indirerek öğrendim. Şuan karekök, cebirsel ifadeler ve olasılık gibi konularda nerdeyse bütün soruları çözebiliyorum. Oyuzden biraz güvenim geldi kendime. Eğer derhsaneye gidersem konu öğrenmek için değil deneme için giderim.

Eğer denemelerde ilk 10 lara girebiliyorsan gitme.
Okulda ilk 10mu Türkiye de mi ?

Çalışmak istemeyen zaten çalışmaz. Ama beni salmasınlar deneme çözeyim tekrar yapayım derseniz öneririm.
Ama çalışma tekrarınız yoksa hiç boşa para vermeyin.

İş sende bitiyor. Samimi söylüyorum evde çalışmayan insan dershaneye gitsede ders çalışmaz. Hiç dershaneye gitmeyip derece yapan arkadaşlarımda oldu.
Yüzde kaça girdiler ?

Çalışmak istemeyen zaten çalışmaz. Ama beni salmasınlar deneme çözeyim tekrar yapayım derseniz öneririm.
Ama çalışma tekrarınız yoksa hiç boşa para vermeyin.
Ben zaten evde de çok çalışıcam dershaneye gidersem de çalışıcam. Dershane biraz zaman kaybı geliyor dersleri tekrardan görmektense soru çözmek daha mantıklı geliyor.

Tebrik ederim çok iyi yapmışsın. Aylık ücret vererek kabul ederlerse 1 ay denemeyi düşünüyorum ama yıllık olursa gitmeyeceğim galiba. Çünkü pişman olursam tüm yıl boyunca gitmek istemem. Bide ben 8. Sınıf matematiğene yaz tatilinde youtubeden video izliyerek birde internette kitap indirerek öğrendim. Şuan karekök, cebirsel ifadeler ve olasılık gibi konularda nerdeyse bütün soruları çözebiliyorum. Oyuzden biraz güvenim geldi kendime. Eğer derhsaneye gidersem konu öğrenmek için değil deneme için giderim.

Okulda ilk 10mu Türkiye de mi ?
Okul tabi okulda senin şube de 200 kişi felan varsa ilk 20 de yeterli

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,475
Üyeler
192,730
Son üye
Zeyx001