Neler Yeni

lgs için neler yapmam lağzım

Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Mustafa güney diken
8. sınıfa geçtim yani lgsyede giricem ortalamam 6 7 ve inşallah 8. sınıfın ortalaması 70 izmir konakta yaşıyorum daha önceden lgsye girmiş olan varsa neler yapmalıyım nasıl bir yol çizmeliyim nasıl çalışmalıyım hangi liseleri önerirsiniz hedef olarak

theali

80+ Bronze
8. sınıfa geçtim yani lgsyede giricem ortalamam 6 7 ve inşallah 8. sınıfın ortalaması 70 izmir konakta yaşıyorum daha önceden lgsye girmiş olan varsa neler yapmalıyım nasıl bir yol çizmeliyim nasıl çalışmalıyım hangi liseleri önerirsiniz hedef olarak
Tabii ki hedefini yüksek tutmalısın. Disiplin LGS senesinde çok önemli, planlı ve programlı çalışman lazım, kaynaklarını bitirdikçe yenilemen lazım fakat çözmüş olmak için değil yanlışlarını görerek ve onları düzelterek çöz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tabii ki hedefini yüksek tutmalısın. Disiplin LGS senesinde çok önemli, planlı ve programlı çalışman lazım, kaynaklarını bitirdikçe yenilemen lazım fakat çözmüş olmak için değil yanlışlarını görerek ve onları düzelterek çöz.
Misal: denemede Türkçe'de fiilimsilerden 2 yanlış çıkardın, hemen Türkçe hocana gidiyorsun ve çözdürüyorsun, Bence hiç ben hallederim hocaya gitmeme gerek yok hallerine düşme. Ne yanlışın varsa hocalara sor sonra not al ve eksiklerinden test çöz/konu tekrarı yap.

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,844
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Hayatimda lgs kadar bos bir sinav gormedim her sene farkli zorlukta olan sacma bi sinav gram calismamis umursamamistim 350 gibi bisi yapmistim

tunq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
403
İsim
Tuna
kitap açmadan 300 yapmıştım azcık çalışsan 400 ü rahat geçersin zaten sayısal bölümde uyumuştum ben

ÇağdaşKsK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
410
İsim
Çağdaş Alkan
Önce Türkçeyi düzeltmen LAZIM kardeşim:) lağzım değil

Top Bottom