Neler Yeni

lgs ye çalışmak için

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
arkadaşlar lgs ye çalışmak için tonguç akademi sınıf anahtarımı alalyım yoksa morpak kampüs mü alalyım
knk ne alırsan al ama yeterki çok çalış birkaç puanla en yakın 2 liseyi tutturamadım şimdi 2 mahalle uzaktaki okula gidicem
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hangi kaynağı alırsan al çok üst düzey bir öğrenci değil isen kazanman zor. Bende 2018 de girdim ve günde 400 soru çözen arkadaşlarım benden düşük aldı kısacası sınav senin o anki bilgini ölçüyor.
Ve son bir tavsiye vereyim şuan da çok sıkı çalışmana gerek yok gittikçe arttır çalışma temponu şimdiden günde 300 400 soru çözersen mart gibi çok sıkılıp bunalırsın ve çalışmayı bırakırsın.
knk bence önemli olan soru çözmek değilde akıllı çalışmak bence iyice konuyu ufalayıp yemek daha iyidir

MertAliT

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
MertAli Turna
Özel Yükselen Koleji Fen Lisesi %90 Burslu :D
çok ballısın hee

t
knk ne alırsan al ama yeterki çok çalış birkaç puanla en yakın 2 liseyi tutturamadım şimdi 2 mahalle uzaktaki okula gidicem

knk bence önemli olan soru çözmek değilde akıllı çalışmak bence iyice konuyu ufalayıp yemek daha iyidir
tşk ederim

Süper 8 , hız , Okyanus yayınları master bunları öneririm LGS ye en yakn bunlar yapıyor bu sene lgs ye girmiş biri olarak söylüyorum tonguç'a para verme muba mutlak başarı da alabilirsin
okyanus master almayı düşünüyorum

Bence tonguç un kitaplarından al.
tonguçta alıcam zaten

hız uzmanları al ben matematikte çok faydasını görmüştüm
(sınavda matematik battı ama olsun)
bizim öğretmenlerde onu önerdi ama bilmiyorum bakıcam

bence ikisini de alma derdim ama korona var bu yüzden alman mantıklı olur ben geçen sene girdim konuları bilmesem kesin alırdım morpa teknolojinin gerisinde kaldı b yüzden tonguç tercihin olabilir ama bence her şey kendinde bitiyor

Tebrik ederim nerdesin şu an.
tonguç almayı düşünüyorum zaten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,550
Üyeler
162,705
Son üye
jakoblade07