Neler Yeni

lgs yüzünden çok korkuyorum

phopshen

80+ Bronze
yaklaşık 1 hafta sonra lgs var hazırlanmama rağmen kaygılıyım o gün için benim için hayatıma yön veren bir sınav olcak netlerimde bence fena değil en son olduğumuz deneme fenomendi ve zor bi denemeydi 441 geliyor istediğim fen lisesi 438 puan çok stresliyim ne yapmamı önerirsiniz şimdiden teşekkürler
türkçe:17d 3y
inkilap:9d 1y
din: 8d 2y
ingilizce:10d 0y
matematik:16d 1y
fen:17d 3y
iyi iyi de lgsde de böyle yapabilecek misin görmek lazım :d sınav başladığında heyecan yapmadığın sürece sıkıntı yok evde soru çözüyomuşsun gibi akıyo bende olduğu gibi başarılar

Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
hakan yıldırım
korkmak ve kaygı doğal. sınav anında o ilk soruyu çözüp akmaya başladığında gidiyor o stres. ben de 2019da %1 civarlarından tercih yaptım ve bu kaygı kesinlikle doğal. sınava kalan son günlerinde çalışıp eksik kapatmaya çalışmaktan başka yapabileceğin bir şey yok. sadece odaklanmaya çalış ve bol bol deneme çöz, sınav stresini yaşat kendine. her şeyden önemlisi de sınavın hayatını belirlemediğini, senden ve sağlığından önemli olmadığını unutma. çalıştıysan emeklerinin karşılığını alırsın, başarılar.
denemelerde 0 stres oluyor ama lgs anını aklıma getiriyorum kaygılanıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Yiğit Can Kocaman
Ama ailem öyle düşünmüyor işte
çalıştıysan emeklerinin karşılığını alırsın, şu an rahat olman zaten imkansız. bir şey için 1 yıl emek verdikten sonra o gün gelip provasını yaptığın şey gerçekleşene kadar bu kaygın doğal. dediğim gibi kendine o sınav stresini evde yaşat. emin ol ki o ilk soruyu çözdüğün an stres gidiyor yerini odağa bırakıyor.

Son düzenleme:

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,529
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Kanka pandemi döneminde girdim sınava yatarak 310 puan almıştım benden fazla çalışanları rahat rahat geçmiştim lgs o kadar önemli değil ancak yks çok önemli cidden lgsde sınavlı bölümlere girebiliyordum ancak kafama yatmamışlardı bende ondan puan yoluyla girdim

Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Yiğit Can Kocaman
denemelerde 0 stres oluyor ama lgs anını aklıma getiriyorum kaygılanıyorum
kaygıya yapabileceğin ne var ki? lgs denemelerden farklı olmayacak. eğer ki zor olursa sen çalışan birisin sana zorsa herkese zor bunu unutma. kaygın bu iş için emek verdiğinden kaynaklı.

Zechion

80+ Silver
yaklaşık 1 hafta sonra lgs var hazırlanmama rağmen kaygılıyım o gün için benim için hayatıma yön veren bir sınav olcak netlerimde bence fena değil en son olduğumuz deneme fenomendi ve zor bi denemeydi 441 geliyor istediğim fen lisesi 438 puan çok stresliyim ne yapmamı önerirsiniz şimdiden teşekkürler
Emeğinin boşa gitmesinden kaygılısındır büyük ihtimal. Çok normaldir. Fakat sana şunu diyeyim. Deneme gibi geçiyor. Hatta daha rahat geçiyor denemeden. Sadece dikkat et sözelin süresi su gibi akıp geçiyor. Heyecan yapma.

Peter Parker

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
466
İsim
Berkay Kurt
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Yayıncılığı,laptop
olm inkilap değil inkılap inkilap köpekleşme demek

Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Yiğit Can Kocaman
bu arada ben sanırım 2-3 gün kala çalışmayı bırakmıştım. kesinlikle bu kadar uzun bi süreyi önermem ama bir tık rahatlatacaksa en azından son gün biraz gezip kafa dağıtmaktan zarar gelmez.

Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
hakan yıldırım
çalıştıysan emeklerinin karşılığını alırsın, şu an rahat olman zaten imkansız. bir şey için 1 yıl emek verdikten sonra o gün gelip provasını yaptığın şey gerçekleşene kadar bu kaygın doğal. dediğim gibi kendineo sınav stresini evde yaşat. emin ol ki o ilk soruyu çözdüğün an stres gidiyor yerini odağa bırakıyor.
ama şöyle bir şey de var bu olduğum denemeden 1 deneme önce matematik aşırı zordu 6 ya 5 yapmıştım aşırı moralim bozulmuştu aslında beni kaygılandıran fen 2020 lgs yi çözdüm fen 19 a 1 geldi ama denemelerde düşük geliyor mesala bugün ki denemden 15 e 4 geldi

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Reis asla korkulacak bir şey değil. Çok da takmamak lazım. Çok rahat 500 alacak kuzenim stres yüzünden 400 civarı bir şey aldı. Aynı durum başka bir kuzenim için de geçerli. 490 civarı alabilecek durumdayken stresten kaydırma yaptı ve o da 400 civarı aldı. Sonuçlarınız hiç kötü değil. Stres yapmayın. Bir sınav için bu kadar takmaya stres yapmaya değmez. tabii ki önemli ama sağlıktan daha önemli değil. Dünyaya bir kere geliyoruz. Stres olduğunuz zaman çıkın temiz bir hava alın güzel hafif müzikler dinleyin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Lisenin hiçbir önemi yok bence meslek veya imamhatipe gitmesen kafi
İmamhatip abartıldığı kadar kötü değil. Kaliteli hocalar var. Kendimden biliyorum. Meslek de öyle doktorlukta mühendislikte gözü olmayanlar için çok iyi bir yer. Hiç değilse iş öğreniyorsun.

deneme önemsiz geçen seneki soruları soruyor ve en zor lgs bu yıl olucak denemelerdekine benzemez

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
kanka cok cok cok üst seviye bir liseye yada cok cok cok kötü bir liseye gitmediğin sürece cidden fark yok sınıfın 7/24 çalışan inek olmayacak yada milleti bıçaklayan elemanlar yok insanlar abartıyor bir bakıcaksın herkesi senin gibi it gibi çalışan bir ibekliceksin milletin anasına bacısına söven lolcü herkes cidden cok önemli değil lise ama sende demek ki çalışma iradesi var lisede de sürdür bunu üni sınavı çünkü asıl bomba 45 cmlik gibi düşün cok sert bır sınav ama cok da umursama liseyi

Top Bottom