ugursaglam61
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 40
- İsim
- uğur sağlam
evlat dert etme. her şey olacağına varır. sen bu netleri yapıyorsan belli ki boş değilsin. yapamasan da dert etme, şu netleri yapanı kaybeden sistem var ise onlar utansın ortaöğretim başarı puanına göre de yerleşsen, her neye göre yerleşirsen yerleş, sen boş bir adam değilsin. belli ki zehir gibisin. ailen de seninle gurur duyuyordur emin ol. hiç kasma. rahat rahat gir rahat rahat çık. yarın düz liseye bile gidecek olsan orada da parlayacaksın. pırlanta gibi çocuksun maşallah.Aslında diğer öğrencilere göre netlerim gayet iyi sınavlarda zamanım ucu ucuna olsada yetiyor. Ama gereksiz bir stresim var bunu nasıl azaltabilirim. Yardım pls.
Ortalama Netler :
Türkçe: 19-20
ink : 10
din : 10-9 arada soru ile cebelleştiğimden yanlış çıkabiliyor.
ing : 10
Fen : 19-20
Mat : 19
Bahçeşehir kolejine gidiyorum. Denemeler genel piyasa ve lgs den daha zor fakat bu yıl lgs diğer senelere göre daha kolay olacağı için hedefim İstanbul Lisesi/Kabataş min: Atatürk Fen mat 1 yanlış alacak/almayacak fazlası imkansız gibi geliyor. Sınavda stresten matta çözeceğim yöntem aklıma gelmiyor veya gözümün önündeki şeyi görmüyorum. Bu da beni Lgsde de bu ihtimal olacak ve hala fulleyemediğim oluyor diye stresten aklımı yitiriyorum. Aslında matta daha fazla soru çözmem gerekmesi dışında bir problemim yok. Bir de yorum katmamam, önce soru kökünü çizmek ve küçük derslerde iki-üç yeri tekrar etmem gereği var. Onun dışında bilgi problemim yok. Dikkat konusunda da pek problemim yok. Rahat olmam gerekirken stres beni bitiriyor.
son 3 günde salla ders çalışmayı. arkadaşlarınla muhabbet et. ama kendini sakın ha oyuna verme. beynini uyuşturur. sınavdan sonra otur pc başına. o zamana kadar forumlarda birşeyler araştır,birşeyler hakkında insanlarda fikir alışverişi yap. bunu da zihnini diri tutman için söylüyorum. gez eğlen sosyalleş derdim, pandemi seni fligt simulatörden öteye götürmez, ama ne demiştik, oyun yok.. beynini uyuşturur..
ki sana bir abin olarak tüyo vereyim.. bu stresli zamanlarda çok bilenden ziyade, rahat olanlar kazanır.
sınavdan önce su ve çikolatayı ihmal etme