Ben online konulardan da olsa hallederdim bir şekilde.Bide şu var
Sadece 1. Dönem olsa adil olacak.Sınavların iptal olması saçmalık çünkü eğer öyle bir şey yapılırsa tüm düzen bozulur. Korona varken bir çok sınav oldu ama çoğunda korona vakası yaşanmadı. Bahane yapıyor çalışmayan insanlar koronayı.
Mantıklı değil fakat öğrencilerin sınav olmamak için bunu bahane ettiği aşikar.
LGS'nin olmamasının ihtimali=gökten kardanadam yağma ihtimali#SınavVarsaBizYokuz twitter'da tt olmuş
Bide şu var
Hahahahahahahaha#SınavVarsaBizYokuz twitter'da tt olmuş
lgs ye son 3 gün kala şöyle bir açtım youtube yi tonguç konu tekrarı izledim. Zaten hedefim denizcilik meslek lisesini kazanmaktı. Çok yüksek değil yani. Neyse girdim sınava 320 aldım %30 luk dilime girmişim istediğim okula da girdim. Matematikten hiç soru çözmedim çünkü yapamayacağımı biliyordum ama yinede baktım sorulara. 1 tane sorudan kesin doğru olduğunu düşündüğüm için işaretledim ve 1 doğru 19 boş ile çıktım. Fenden 14 net Türkçeden 15 inklaptan 9 net civarı almıştım (ingilizce hatırlamıyorum) sonuçta istediğim yere getirdi hedefin yüksek değilse çok zorlama ama eğer yüksekse ciddi bir şekilde çalıştıktan sonra başarıyorsun. Her zaman realist ol bir şeyi anlamıyorsan bunu kabullen ve üstüne git. Baktın yine olmuyor bırak. Hayatını şansın eline bırakma.Bu sene LGS'ye gireceğim ama çalışmayı çok saldım yeni nesil matematiği hiç yapamıyorum strese giriyorum çalışma isteği gelmiyor okul tatil olduğunda baya boşladım ipi kaçırdım.. öneri düşünce fikirlerinizi merak ediyorum.
5 doğru 15 yalnışlgs ye son 3 gün kala şöyle bir açtım youtube yi tonguç konu tekrarı izledim. Zaten hedefim denizcilik meslek lisesini kazanmaktı. Çok yüksek değil yani. Neyse girdim sınava 320 aldım %30 luk dilime girmişim istediğim okula da girdim. Matematikten hiç soru çözmedim çünkü yapamayacağımı biliyordum ama yinede baktım sorulara. 1 tane sorudan kesin doğru olduğunu düşündüğüm için işaretledim ve 1 doğru 19 boş ile çıktım. Fenden 14 net Türkçeden 15 inklaptan 9 net civarı almıştım (ingilizce hatırlamıyorum) sonuçta istediğim yere getirdi hedefin yüksek değilse çok zorlama ama eğer yüksekse ciddi bir şekilde çalıştıktan sonra başarıyorsun. Her zaman realist ol bir şeyi anlamıyorsan bunu kabullen ve üstüne git. Baktın yine olmuyor bırak. Hayatını şansın eline bırakma.