Neler Yeni

LGS'ye gireceğim ama..

Dolar Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,218
İsim
Mehmet Alp Uzun
İlgilendiği Kategoriler
Dizüstü Bilgisayar
Discord
Dolar#9411
Çalışmak lazım ne yapçan oturmayacan sonuçta hiç olmazsa günde 1-2 saatini ayırıp 100-150 soru çözmen lazım.

AprnHaci

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,175
İsim
Alperen Demirezen

Ekler

• 20210216_192647.jpg
    20210216_192647.jpg
    171.7 KB · Hit: 42

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,589
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
Sınavların iptal olması saçmalık çünkü eğer öyle bir şey yapılırsa tüm düzen bozulur. Korona varken bir çok sınav oldu ama çoğunda korona vakası yaşanmadı. Bahane yapıyor çalışmayan insanlar koronayı.

AprnHaci

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,175
İsim
Alperen Demirezen
Sınavların iptal olması saçmalık çünkü eğer öyle bir şey yapılırsa tüm düzen bozulur. Korona varken bir çok sınav oldu ama çoğunda korona vakası yaşanmadı. Bahane yapıyor çalışmayan insanlar koronayı.
Sadece 1. Dönem olsa adil olacak.

AprnHaci

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,175
İsim
Alperen Demirezen

AprnHaci

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,175
İsim
Alperen Demirezen

IGroot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Yusuf İslam Dağtaş
Bu sene LGS'ye gireceğim ama çalışmayı çok saldım yeni nesil matematiği hiç yapamıyorum strese giriyorum çalışma isteği gelmiyor okul tatil olduğunda baya boşladım ipi kaçırdım.. öneri düşünce fikirlerinizi merak ediyorum.
lgs ye son 3 gün kala şöyle bir açtım youtube yi tonguç konu tekrarı izledim. Zaten hedefim denizcilik meslek lisesini kazanmaktı. Çok yüksek değil yani. Neyse girdim sınava 320 aldım %30 luk dilime girmişim istediğim okula da girdim. Matematikten hiç soru çözmedim çünkü yapamayacağımı biliyordum ama yinede baktım sorulara. 1 tane sorudan kesin doğru olduğunu düşündüğüm için işaretledim ve 1 doğru 19 boş ile çıktım. Fenden 14 net Türkçeden 15 inklaptan 9 net civarı almıştım (ingilizce hatırlamıyorum) sonuçta istediğim yere getirdi hedefin yüksek değilse çok zorlama ama eğer yüksekse ciddi bir şekilde çalıştıktan sonra başarıyorsun. Her zaman realist ol bir şeyi anlamıyorsan bunu kabullen ve üstüne git. Baktın yine olmuyor bırak. Hayatını şansın eline bırakma.

Berat Gazi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
Berat Gazi Yurtseven
Dostum gecen sene bende girdim sinavda bana girdi 354 puan aldim sana klişe bir soz soyleyim iyi bir lise istiyorsan calisacakdin baska yolu yok

AprnHaci

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,175
İsim
Alperen Demirezen
lgs ye son 3 gün kala şöyle bir açtım youtube yi tonguç konu tekrarı izledim. Zaten hedefim denizcilik meslek lisesini kazanmaktı. Çok yüksek değil yani. Neyse girdim sınava 320 aldım %30 luk dilime girmişim istediğim okula da girdim. Matematikten hiç soru çözmedim çünkü yapamayacağımı biliyordum ama yinede baktım sorulara. 1 tane sorudan kesin doğru olduğunu düşündüğüm için işaretledim ve 1 doğru 19 boş ile çıktım. Fenden 14 net Türkçeden 15 inklaptan 9 net civarı almıştım (ingilizce hatırlamıyorum) sonuçta istediğim yere getirdi hedefin yüksek değilse çok zorlama ama eğer yüksekse ciddi bir şekilde çalıştıktan sonra başarıyorsun. Her zaman realist ol bir şeyi anlamıyorsan bunu kabullen ve üstüne git. Baktın yine olmuyor bırak. Hayatını şansın eline bırakma.
5 doğru 15 yalnış
1 doğru 19 boş hangisi daha iyidir :DDDDDD

Top Bottom