Neler Yeni

LHR Olmayan Ekran Kartları Üretimi Durdu mu?

Satashke

80+ Bronze
Elimde 1 yıldan fazladır kullandığım Asus RTX 3060 Ti TUF OC var. Lhr olmayan versiyon. İtopya vb. sitelerde biraz ekran kartı fiyatları ne olmuş diye baktım fakat bütün ekran kartları LHR versiyon. Normal kartların üretimi mi durdu ?

bqrr0595

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,008
İsim
Buğra
lhr kırıldı zaten ne farkeder ki :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
murat mestan
İlgilendiği Kategoriler
dlss fsr r6s
Instagram
muratmstn
Elimde 1 yıldan fazladır kullandığım Asus RTX 3060 Ti TUF OC var. Lhr olmayan versiyon. İtopya vb. sitelerde biraz ekran kartı fiyatları ne olmuş diye baktım fakat bütün ekran kartları LHR versiyon. Normal kartların üretimi mi durdu ?
lhr kırıldı lhr kart ile %100 kazım gücü alabiliyorsunuz

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Zamanında satsanız iyi para ederdi aslında. 4-5 ay önce kartı satıp şuan kart alsan sattığın parayla 3080 alırdın 😀

Şuan farkı yok Nvidia sadece LHR kart üretiyor (3090 hariç) ve mining yapanlar LHR lı kartı kırıp yine mining yapıyor 😂

Satashke

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Zamanında satsanız iyi para ederdi aslında. 4-5 ay önce kartı satıp şuan kart alsan sattığın parayla 3080 alırdın 😀

Şuan farkı yok Nvidia sadece LHR kart üretiyor (3090 hariç) ve mining yapanlar LHR lı kartı kırıp yine mining yapıyor 😂
Elimde fırsat vardı da satsaydım kart bulamazdım o dönemler :)

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Elimde fırsat vardı da satsaydım kart bulamazdım o dönemler :)
Ben o dönem mining yapmak için sistemdeki oyun kartını bile söküp Rige ekledim 😀

Tabi tercih meselesi herkes böyle bir şey istemez ama ben olsam kartların ucuzlamasını 1 yıl beklemeyi göze alıp kartı satardım (veya onla da mining yapardım 😁) sanırım.

Ben o dönem mining yapmak için sistemdeki oyun kartını bile söküp Rige ekledim 😀

Tabi tercih meselesi herkes böyle bir şey istemez ama ben olsam kartların ucuzlamasını 1 yıl beklemeyi göze alıp kartı satardım (veya onla da mining yapardım 😁) sanırım.
Öyle dedik de ne oldu hocam rig e 3080 ekleyim dedim tabi bunu ileride kişisel pc'm de kullanıcaktım mining den sonra o yüzden düzgün bir şey aldım ve ben aldıktan sonra hatta bir gün sonra ekran kartı fiyatları düşmeye başladı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,182
Üyeler
166,497
Son üye
DraconiaN
Top Bottom