Nasıl olmaz ? Arada mining yapılma farkı yok mu dostumEvet yeniler lhrli fiyat farki olmaz ama
Ben teknolojide geri kalmışım o halde Bayağıdır forumda aktif değilimlhr kırıldı zaten ne farkeder ki
lhr kırıldı lhr kart ile %100 kazım gücü alabiliyorsunuzElimde 1 yıldan fazladır kullandığım Asus RTX 3060 Ti TUF OC var. Lhr olmayan versiyon. İtopya vb. sitelerde biraz ekran kartı fiyatları ne olmuş diye baktım fakat bütün ekran kartları LHR versiyon. Normal kartların üretimi mi durdu ?
Zamanında satsanız iyi para ederdi aslında. 4-5 ay önce kartı satıp şuan kart alsan sattığın parayla 3080 alırdınElimde 1 yıldan fazladır kullandığım Asus RTX 3060 Ti TUF OC var. Lhr olmayan versiyon. İtopya vb. sitelerde biraz ekran kartı fiyatları ne olmuş diye baktım fakat bütün ekran kartları LHR versiyon. Normal kartların üretimi mi durdu ?
Elimde fırsat vardı da satsaydım kart bulamazdım o dönemlerZamanında satsanız iyi para ederdi aslında. 4-5 ay önce kartı satıp şuan kart alsan sattığın parayla 3080 alırdın
Şuan farkı yok Nvidia sadece LHR kart üretiyor (3090 hariç) ve mining yapanlar LHR lı kartı kırıp yine mining yapıyor
Ben o dönem mining yapmak için sistemdeki oyun kartını bile söküp Rige ekledimElimde fırsat vardı da satsaydım kart bulamazdım o dönemler
Öyle dedik de ne oldu hocam rig e 3080 ekleyim dedim tabi bunu ileride kişisel pc'm de kullanıcaktım mining den sonra o yüzden düzgün bir şey aldım ve ben aldıktan sonra hatta bir gün sonra ekran kartı fiyatları düşmeye başladıBen o dönem mining yapmak için sistemdeki oyun kartını bile söküp Rige ekledim
Tabi tercih meselesi herkes böyle bir şey istemez ama ben olsam kartların ucuzlamasını 1 yıl beklemeyi göze alıp kartı satardım (veya onla da mining yapardım ) sanırım.