Gizli Kalsın
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 61
- İsim
- Hakan sert
n11.com'dan LIAN LI LANCOOL 215 RGB TG MIDI ATX KASA seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika!
Birini alacağım hangisini almalıyım küçük fanlı olan LL 205 kasasının ön fanları 1200 rpm arka fanı 1500 rpm hızla dönüyor ama fanları daha büyük olan LL 215 kasası ön fanları 800 rpm arka fanı ise 1100 rpm hızla dönüyor,hangisi alınmalı ?
Farklı bir kasa alamıyorum ikisinden biri lütfen buna göre yazın,fanın büyüklüğü mü yoksa dönme hızı mı önemlidir ?
Bilgisayar Kasası - Kasa Modelleri - n11
Bilgisayar Kasası ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Bilgisayar Kasası modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlı
urun.n11.com
Lian Li Lancool 205 Mesh Siyah Mid-Tower ATX Gaming (Oyuncu) Kasa (G99.OE764CX.00) - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
www.incehesap.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
Farklı bir kasa alamıyorum ikisinden biri lütfen buna göre yazın,fanın büyüklüğü mü yoksa dönme hızı mı önemlidir ?
n11.com'dan LIAN LI LANCOOL 215 RGB TG MIDI ATX KASA seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika!
Bilgisayar Kasası - Kasa Modelleri - n11
Bilgisayar Kasası ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Bilgisayar Kasası modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlıurun.n11.com
Birini alacağım hangisini almalıyım küçük fanlı olan LL 205 kasasının ön fanları 1200 rpm arka fanı 1500 rpm hızla dönüyor ama fanları daha büyük olan LL 215 kasası ön fanları 800 rpm arka fanı ise 1100 rpm hızla dönüyor,hangisi alınmalı ?Lian Li Lancool 205 Mesh Siyah Mid-Tower ATX Gaming (Oyuncu) Kasa (G99.OE764CX.00) - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com