Neler Yeni

Lian Li kasa önerisi

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,152
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri

Equa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
241
İsim
Berkay
Arkadaş başka bir konuda rog strix falan sormuş en soğuk çalışan kartı almayı düşünüyor. Kaliteli soğutması olanda bir ram ve anakart alırsa 3-5 derecenin önemi kalmaz. Aorus anakartlar bu konuda çok başarılı, hyperxinde ramleri buz gibi çalışıyor. ssd içinde şundan alsa hem güzel gözükür hemde mesh olduğundaki sıcaklık değerlerini verir
üst seviye sistemlerde genelde mesh kasa kullanılmaz gösterişe önem verilir o yüzden dikkat etmesi gereken şey kasanın kalitesi lian li zaten en iyi malzemeleri kullanıyor, cooler master, thermalkte, asus, corsair, phanteks gibi birçok kaliteli marka var. Lian li o11 xl dev gibi kasa malzeme kalitesini falan anlatmaya gerek yok. içine custom bile yapılabilir. Corsair 4000d'yide çok seviyorum içine kaliteli fanlardan aldıktan sonra buz gibi çalışır ikiside. dünyadaki en iyi fanlarda lian li'nin ama biraz kazık olduğu için önermiyorum
Mesh değil anlamında sanırım o11 dynamici söylediniz ben full kapalı kasalar anlamında söyledim o11 inde hava girişleri var fanları için

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
Mesh değil anlamında sanırım o11 dynamici söylediniz ben full kapalı kasalar anlamında söyledim o11 inde hava girişleri var fanları için
tamamdır

• Beğen
Reaksiyonlar: Equa

Kayser-i Rûm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
364
İsim
Ege Taşkın
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Tavsiye
Arkadaş başka bir konuda rog strix falan sormuş en soğuk çalışan kartı almayı düşünüyor. Kaliteli soğutması olanda bir ram ve anakart alırsa 3-5 derecenin önemi kalmaz. Aorus anakartlar bu konuda çok başarılı, hyperxinde ramleri buz gibi çalışıyor. ssd içinde şundan alsa hem güzel gözükür hemde mesh olduğundaki sıcaklık değerlerini verir
üst seviye sistemlerde genelde mesh kasa kullanılmaz gösterişe önem verilir o yüzden dikkat etmesi gereken şey kasanın kalitesi lian li zaten en iyi malzemeleri kullanıyor, cooler master, thermalkte, asus, corsair, phanteks gibi birçok kaliteli marka var. Lian li o11 xl dev gibi kasa malzeme kalitesini falan anlatmaya gerek yok. içine custom bile yapılabilir. Corsair 4000d'yide çok seviyorum içine kaliteli fanlardan aldıktan sonra buz gibi çalışır ikiside. dünyadaki en iyi fanlarda lian li'nin ama biraz kazık olduğu için önermiyorum
Dostum merhaba, i7 12700k kullanacağım için z690 almak istiyorum ve bunu bulabildim. Kasa olarakta lian li rog ya da direkt dynamic alacağım. Ramleri Kingston seçtim. İyi mi böyle hocam?

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
Dostum merhaba, i7 12700k kullanacağım için z690 almak istiyorum ve bunu bulabildim. Kasa olarakta lian li rog ya da direkt dynamic alacağım. Ramleri Kingston seçtim. İyi mi böyle hocam?

fiyattan bağımsız söyledim hocam attıklarınızın hepsi çok kaliteli tepe seviye parçalar hiçbiri pişman etmez ama ddr5 sizin için çok önemliyse o ramleri almak mantıklı olur yoksa 16gb rame 3000tl vermem ben açıkçası
o kasa fanlarına kefil olabilirim en tepe seviye fanlardan ama çok pahalı altı üstü 3 tane fan paranız varsa tabi alabilirsiniz ama bana kazık geliyor
anakartta bi ihtimal indirimde rog-e bulunabilir
kasa 10 numara ama oda rgbden dolayı pahalı biraz rgbsiz modeli 1500tl daha ucuz değer mi değmez mi orasını bilmiyorum boş kasaya göre pahalı cidden

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,003,372
Üyeler
158,996
Son üye
asaprocky