Life is strange 2 oynanır mı?

Yozgatlııı

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,312
Arkadaşlar hikayeli oyun oynamayı seviyorum, ister duygusal ister sevecen bir hikaye fark etmeksizin dizi izler gibi verimli hikaye zevki veren oyunları seviyorum. Özellikle The walking dead serisi gibi oyunlar. Grafikte gözüm yok fazla eğlence versin yeter. The last of us bitince bunu oynayacağım iyi derseniz...

Life strange serisi komple oynanır müthiş oyunlar.

Oynanır hocam saydığınız diğer oyunlar kadar iyi olmasa da bence güzel bi hikayesi var içine düşebiliyorsunuz.

1. Oyundan başla :)

Life strange serisi komple oynanır müthiş oyunlar.
İlk oyundan başlayıp oynarım hocam teşekkürler yorumunuz için, oyun hikayesi benim oynadıklarım gibi ana karakterle bağ oluşturan duygusal alt yapılı bir oyun mu?

İlk oyundan başlayıp oynarım hocam teşekkürler yorumunuz için, oyun hikayesi benim oynadıklarım gibi ana karakterle bağ oluşturan duygusal alt yapılı bir oyun mu?
Evet hocam ,öyle bi oyun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hikayeli oyunların şahlarından Heavy Rain,Beyond Two souls ve detrot’i de öneririm.3’ü de taş gibi oyun.

Teltale’in diğer oyunlarını da oynayabilirsin.Batman,Borderlands,GoT ve özellikle The wolf among us.

Evet kesinlikle.

150+ saatim var oyunda tekrar tekrar oynanır kardom dene bence

150+ saatim var oyunda tekrar tekrar oynanır kardom dene bence
Tamamdır üstat 50tl tlou1 paylaşımlı hesap aldım içinden çıktı bayadır duyuyordum ismini deneyelim bakalım

Evet hocam ,öyle bi oyun.

Hikayeli oyunların şahlarından Heavy Rain,Beyond Two souls ve detrot’i de öneririm.3’ü de taş gibi oyun.

Teltale’in diğer oyunlarını da oynayabilirsin.Batman,Borderlands,GoT ve özellikle The wolf among us.
The wolf among us aklımda hocam telltale games işini iyi yapıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,153,625
Üyeler
183,448
Son üye
bykanly63
Geri