LİKİT ONERİSİ YAPARMISINIZ KAFAYI YİCEM

Hocam bir sorum daha var bu kartuşun altında coilin olduğu yerde bazen likit akmış vesayre oluyor o ateşleyiciye herhangi bir zarar verirmi
Hocam o likit değilmiş içtikçe coilin altında dumandan mi bilmiyorum fakat sulanıyor ya likit ya bu yüzden bir sorun yaratır mı

Hocam bir sorum daha var bu kartuşun altında coilin olduğu yerde bazen likit akmış vesayre oluyor o ateşleyiciye herhangi bir zarar verirmi
O durumu bende yaşıyorum kronik bir sorun gibi bir şey, bazı söylentiler duydum, likitin kalitesiyle alakalı diye ama ne kadar doğru bilmiyorum.

3 tane farklı likit aldım hepsi su gibi ya çok az tat vermekte cihazım vp luxe xr vozolun likitleri iyi diyorlar doğrumu normalde vozol star 12000 gibi tek kullanımlık kullanıyordum ama 3 günde 1 bitirdim için bana baya maliyetli oluyordu bu cihazı 2.3e aldım ama tek kullanımlar gibi tad vermiyor yardımcı olun teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Artı olarak bir sorum daha var bu coili kartuştan çıkarıp yikiyabilirmiyim önceki bu 3 likitin hafifte olsa garip bir tadını veriyor
Puff barlarda kullanılan likitler çok şekerli ve cihazın içerisinde yer alan Buz efektörleri sayesinde bu kadar tatlı ve fresh bir tat geliyor, 50VG-50PG 50MG Salt likitlere sahip kullan at cihazlar, (25K Shisha modelinde nikotin oranı 5MG)

Yani demem o ki ne yaparsanız yapın muhtemelen o Pufflardaki tadı birebir yakalama şansınız az,
Ancak Nasty LIQ serisi likitler Vozol likitlerine en benzeyen likit serisi. Ona bir bakabilirsiniz

Terleme veya akıtma sorunları çoğu kartuşta var, Caliburn G3 kartuşlar bu konuda şuanda gördüğüm ve araştırdığım kadarıyla en iyisi.. En iyisi dediysem onda hiç olmayacak diye bir şey yok..

Ek olarak ekstra soruların varsa özelden mesaj atabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,084
Üyeler
183,376
Son üye
playbroker
Geri