Neler Yeni

Yardım Link teki monitör nasıl Amazon prime ma özel 800 TL indirim gelmiş

Burak44.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Burak

MuratAbiGF Fedaisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
İlker
İlgilendiği Kategoriler
Ekipmanlar,Sistem Parçaları,Teknik ve Yazılımsal Sorunlar vb.
Instagram
ahmetkayaofficial01
Discord
Ahmetkaya#9513
Bu monitör alınır mı? ve ben Amazon prime üyesi değilim yeni üye olup hemen sipariş etsem aynı indirim gecerli olurmu fiyat çok uygun geldi bana

msidan daha güzel

rkarayel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Ramazan KARAYEL
Bu monitör alınır mı? ve ben Amazon prime üyesi değilim yeni üye olup hemen sipariş etsem aynı indirim gecerli olurmu fiyat çok uygun geldi bana
Monitörün 27 inç 1500r kavisli versiyonunu kullanıyorum ama dikkatimi çekti bu ekran 1000r kavise sahip diğerlerine nispeten fazla kavise sahip, incelemesi varsa YouTubedan falan bakmanızı tavsiye ederim. Panel olarak va var, curvedda flate göre va panelin daha verimli olduğunu düşünüyorum. Fiyat bana uygun geldi ama geldiğinde bu neymiş dememek adına kavis oranını da göze almanızı tavsiye ederim. Bilen üstadlar gözden kaçan bir şey varsa yardımcı olurlar.
Primea gelince ilk ay ücretsiz kartı tanıtın alın, 8 lira vermek istemezseniz diğer ay olmadan iptal edersiniz.

Burak44.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Burak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Monitörün 27 inç 1500r kavisli versiyonunu kullanıyorum ama dikkatimi çekti bu ekran 1000r kavise sahip diğerlerine nispeten fazla kavise sahip, incelemesi varsa YouTubedan falan bakmanızı tavsiye ederim. Panel olarak va var, curvedda flate göre va panelin daha verimli olduğunu düşünüyorum. Fiyat bana uygun geldi ama geldiğinde bu neymiş dememek adına kavis oranını da göze almanızı tavsiye ederim. Bilen üstadlar gözden kaçan bir şey varsa yardımcı olurlar.
Primea gelince ilk ay ücretsiz kartı tanıtın alın, 8 lira vermek istemezseniz diğer ay olmadan iptal edersiniz.
Donanım arşivi inceleme videosunu izledim hoşumada gitti
Prime da kartı tanıtıp 1 ay ücretsiz süresinde bunu indirimli alıp sonra iptal edebilir iyim acaba benden daha sonra para keserlermi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunada bakıyorum fakat 1000r kavis daha güzel geldi bana hemde bu MSI bi marka sonuçta

MuratAbiGF Fedaisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
İlker
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
ahmetkayaofficial01
Discord
Ahmetkaya#9513
Prime da kartı tanıtıp 1 ay ücretsiz süresinde bunu indirimli alıp sonra iptal edebilir iyim acaba benden daha sonra para keserlermi

Bunada bakıyorum fakat 1000r kavis daha güzel geldi bana hemde bu MSI bi marka sonuçta
acerde msi yanında boru değil yani curved monitörün hasar alma ihtimali daha yüksek ekranı gerdikleri için

rkarayel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Ramazan KARAYEL

Yukarıdaki linkteki Acer ekran IPS ama arasındaki farkları bilerek kendin tercih yap hocam, iptal edebilirsiniz primeı, sağlamlık konusuna gelince MSI öyle bir ayak yapmış ki metal elimle sallıyorum eski masayı 27 inç olmasına rağmen gram oynamıyor tercih sizin Acer de güzel monitör kötüleyemem ama curved olacak illa derseniz MSI üzmez

MuratAbiGF Fedaisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
İlker
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
ahmetkayaofficial01
Discord
Ahmetkaya#9513
Bakalım artık inceliyorum hala sağol önerilerin için
msi sync açıkken 4 ms ama acer 2 ms yani msidan 2 kat daha hızlı
acerde 6bit+afrc var msida ise 6bit+frc var
acer ppi oranı daha yüksek

Atyxah

80+ Silver
va panel ve curved kullanabilecek misiniz o da var

msi diye almayın anakart ekran kartı gibi msi monitörde aşırı kaliteli değil monitörde bence lg çok daha büyük bir firma asus alın lg alın acer alın aoc da tam bir f/p monitör markasıdır ama msi bunlardan sonra gelir yani sırf msi diye almayın

msi sync açıkken 4 ms ama acer 2 ms yani msidan 2 kat daha hızlı
acerde 6bit+afrc var msida ise 6bit+frc var
acer ppi oranı daha yüksek
farketmez ki boş o ms olayları çoğu doğru bile değil 1ms diyip 10ms olan monitörler de var (hepsi için demiyorum kesinlikle)

MuratAbiGF Fedaisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
İlker
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
ahmetkayaofficial01
Discord
Ahmetkaya#9513

msi diye almayın anakart ekran kartı gibi msi monitörde aşırı kaliteli değil monitörde bence lg çok daha büyük bir firma asus alın lg alın acer alın aoc da tam bir f/p monitör markasıdır ama msi bunlardan sonra gelir yani sırf msi diye almayın

farketmez ki boş o ms olayları çoğu doğru bile değil 1ms diyip 10ms olan monitörler de var (hepsi için demiyorum kesinlikle)
sanırım mprt ve tipik olayları yüzünden o paugge gibi kaliteli bir kablo kullanırsanız sorun yaşamazsınız

Atyxah

80+ Silver
lg ultragear 24gn600b

asus tuf gaming vg249q1a

24 inçler ama gayet kaliteliler bakabilirsiniz

sanırım mprt ve tipik olayları yüzünden o paugge gibi kaliteli bir kablo kullanırsanız sorun yaşamazsınız
doğru tabii ki de ama öyle profesyonel e sporcu felan değilseniz farketmez o kadar da

MuratAbiGF Fedaisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
İlker
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
ahmetkayaofficial01
Discord
Ahmetkaya#9513
lg ultragear 24gn600b

asus tuf gaming vg249q1a

doğru tabii ki de ama öyle profesyonel e sporcu felan değilseniz farketmez o kadar da
havası olur ama 0.5 msin

Burak44.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Burak

Donanım arşivi inceleme videosunda da izledim ordada va panel ama kaliteli va panel diyor hemde msı diye değil kavisli güzel uyguna geldiği için tercih ettim

lg ultragear 24gn600b

asus tuf gaming vg249q1a

Bunlar güzel ama bütçeyi aşıyor bunları almam için biraz daha beklemem lazım bende zam gelir diye hemen almak istiyorum malum bi kaç günde bi zam gelir oldu artık

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,152
Üyeler
163,950
Son üye
duduk
Top Bottom