Neler Yeni

Yardım Linkteki laptop un vram i kaç ?

Fireable

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
692
İsim
Alper Parlak
Tamam kanka ekran kartsız laptoplarinizi alın siz 100 FPS valorant oynayıp sonra FPS m neden düşük diye konu açarsınız renderı 15-20 dk da bunla alıyorsan onla 10 dk da alırsın kime ne anlatıyorum bosverin siz takmayın alın gitsin
Hala oyun odaklı düşünüyo belki adam iş yapacak allah allah
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yeterli midir bu işlemci bana render ve edit de
Yani ben render konusunda laptopu pek önermem. Ama render ve editte ekran kartı lazımdı galiba. Onun içindeki yetmeyebilir. GTX değilde içinde en azından bi 3060 bulunan iş laptopu bulabilirsin.

Narkuc

80+ Bronze

bu laptop da Intel® Iris® Xe grafik birimi bulunuyor vrami kaçtır yani montaje ve render alabilirmiyim yeterli midir ?
yalnız kimse bahsetmemiş bu cihazin içinde iris xe 96 olduğundan :D ufak çaplı oyun oynarsın çok rahat. hatta yeni cikan oyunlari 1080p low ayarda bile oynatir baya rahat şekilde

bu videodan bakabilirsin nasil performans aldigina

alperennN

80+ Silver
Hala oyun odaklı düşünüyo belki adam iş yapacak allah allah

Yani ben render konusunda laptopu pek önermem. Ama render ve editte ekran kartı lazımdı galiba. Onun içindeki yetmeyebilir. GTX değilde içinde en azından bi 3060 bulunan iş laptopu bulabilirsin.
Kör müsün render yazısını görmüyor musun?

Fireable

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
692
İsim
Alper Parlak
Lan olum oraya render alma süresi kısalır yazmışım hala salliyon kör cahil topal çocuk
Olm kısalır yazmışsın da ben ona bişey mi dedim gitmişsin valo diyosun oyun bilgisayarı diyosun render için oyun bilgisayarı alınmaz ekran kartlı iş bilgisayarı alınır max nvidia fanboyu işte

Sen önce ağzını bi topla burası forum senin gevşek mahallen değil

Engelliyorum seni zaten cevap verme boşuna senin gibiler yüzünden forum kirleniyor. Re-za-let

Son düzenleme:

Narkuc

80+ Bronze
Olm kısalır yazmışsın da ben ona bişey mi dedim gitmişsin valo diyosun oyun bilgisayarı diyosun render için oyun bilgisayarı alınmaz ekran kartlı iş bilgisayarı alınır max nvidia fanboyu işte

Sen önce ağzını bi topla burası forum senin gevşek mahallen değil

Engelliyorum seni zaten cevap verme boşuna senin gibiler yüzünden forum kirleniyor. Re-za-let
Nvidia cuda çekirdeklerini kullanabiliyorsun render için. daha iyi fiyata daha iyi pc biliyorsan neden atmıyorsun link?

Fireable

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
692
İsim
Alper Parlak
Nvidia cuda çekirdeklerini kullanabiliyorsun render için. daha iyi fiyata daha iyi pc biliyorsan neden atmıyorsun link?
NVIDIA'ya bişey demedim adamın nvidia fanboyu olupta sadece oyun odaklı bakıp ağzını bozmasına dedim. Yoksa render için amd alınmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,287
Üyeler
168,275
Son üye
WiseSigorta
Top Bottom