SilahsızKuvvet☪
80+ Silver
Dahası
cl kaç göremedimde fiyatı iyi alınır kankam
işlemci ne bu arada ?
Ryzen 5600xben bunun rgb modelini aldın u gün geldi kargo hatta
Mesaj otomatik birleştirildi:
işlemci ne bu arada ?
senin attığın model knk uyumluluk açısındanRyzen 5600x
Mecbur kaldığım için 8GB ram ile idare ediyorum.
16 veya 32 ye geçiş yapıp uzun süre uğraşmak istemiyorum. Oyunlar kasmadığı halde ram kullanımından sorunlar çıkartıyor.
bunada bakılabilir bende aldım bekliyorum
kanka hissiyatı felan nasıl bi test yapıp gönderir misin rica etsem bende aldımda nasıl bir izlenim veriyorsenin attığın model knk uyumluluk açısından
- Uyumluluk: En yeni Intel Premium/ high-end plaffformları ve i7 işlemciler üzerinde test edilmiştir
ben bunu aldım daha bu gün geldi deneyimlemedim ama bakalım
Kanka işteyim eve gelmiş bir an önce gidip denemek istiyorum ama yarın evde olacağım şöyle bir şey geldi iştebunada bakılabilir bende aldım bekliyorum
kanka hissiyatı felan nasıl bi test yapıp gönderir misin rica etsem bende aldımda nasıl bir izlenim veriyor
16gb burası alınmaz bu fiyataPatriot Viper Steel RGB 16GB (2x8GB) DDR4 3600MHz CL20 Gaming Ram (Bellek) (PVSR416G360C0K) - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
tamamdır teşekkür ettim kolay gelsin bu aradaKanka işteyim eve gelmiş bir an önce gidip denemek istiyorum ama yarın evde olacağım şöyle bir şey geldi işte
senin attığın model knk uyumluluk açısından
- Uyumluluk: En yeni Intel Premium/ high-end plaffformları ve i7 işlemciler üzerinde test edilmiştir
ben bunu aldım daha bu gün geldi deneyimlemedim ama bakalım
Bunların sorunlu geldiğini söyleyenler vardı , test edip bilgilendirir misiniz mhz değerini arttırınca cl kaç çalışıyo vsbunada bakılabilir bende aldım bekliyorum
kanka hissiyatı felan nasıl bi test yapıp gönderir misin rica etsem bende aldımda nasıl bir izlenim veriyor
ben aldım işte bunun testini nasıl yapıcam mesala 3600 e çektiğimde kaç cl de çalıştığını ?Bunların sorunlu geldiğini söyleyenler vardı , test edip bilgilendirir misiniz mhz değerini arttırınca cl kaç çalışıyo vs
gelince yapıp paylaşacağım hocam, benden önce gelen bir sürü insan var ve bilgilendirme yapmıyorlarBunların sorunlu geldiğini söyleyenler vardı , test edip bilgilendirir misiniz mhz değerini arttırınca cl kaç çalışıyo vs