Gurkanpiro 80+ Platinum Katılım 25 Kasım 2023 Mesajlar 12,101 18 Ağustos 2024 #27 uzunilehuysuz yazmış: Neyse en iyisi incehesaptan o klavyeyi alıyım riske hiç gerek yok. Devamı için tıklayın... bence riske deger red dragon o fıyata degmez sahıbınden gıt e yosso z11 al bence
uzunilehuysuz yazmış: Neyse en iyisi incehesaptan o klavyeyi alıyım riske hiç gerek yok. Devamı için tıklayın... bence riske deger red dragon o fıyata degmez sahıbınden gıt e yosso z11 al bence
U uzunilehuysuz 80+ Katılım 22 Nisan 2023 Mesajlar 275 Dahası Reaksiyon skoru 103 İsim Uzun huysuz 18 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #28 Gurkanpiro yazmış: bence riske deger red dragon o fıyata degmez sahıbınden gıt e yosso z11 al bence Devamı için tıklayın... Hocam klavye benim için çok önemli değil.Sahibinden ile uğraşamam.%60 bir klavye bana yeter.2-3 senede bir değiştiriyoruz zaten. Mesaj otomatik birleştirildi: 18 Ağustos 2024 Yinede teşekkürler hocam.
Gurkanpiro yazmış: bence riske deger red dragon o fıyata degmez sahıbınden gıt e yosso z11 al bence Devamı için tıklayın... Hocam klavye benim için çok önemli değil.Sahibinden ile uğraşamam.%60 bir klavye bana yeter.2-3 senede bir değiştiriyoruz zaten. Mesaj otomatik birleştirildi: 18 Ağustos 2024 Yinede teşekkürler hocam.
Gurkanpiro 80+ Platinum Katılım 25 Kasım 2023 Mesajlar 12,101 18 Ağustos 2024 #29 uzunilehuysuz yazmış: Hocam klavye benim için çok önemli değil.Sahibinden ile uğraşamam.%60 bir klavye bana yeter.2-3 senede bir değiştiriyoruz zaten. Mesaj otomatik birleştirildi: 18 Ağustos 2024 Yinede teşekkürler hocam. Devamı için tıklayın... param güvende ile alın bence hotswap degıl red dragon
uzunilehuysuz yazmış: Hocam klavye benim için çok önemli değil.Sahibinden ile uğraşamam.%60 bir klavye bana yeter.2-3 senede bir değiştiriyoruz zaten. Mesaj otomatik birleştirildi: 18 Ağustos 2024 Yinede teşekkürler hocam. Devamı için tıklayın... param güvende ile alın bence hotswap degıl red dragon