Neler Yeni

linux mint xfce nin terminali hiç bir program kurmuyor

linux ta program kumra yöntemi terminal'i açıp kod yazarak program kurmak yada ."bat" uzantılı program'larında paketi kur demek. ben linux kullanıcısı olarak linux kurduğuma pişmanım. windows'a geri dönmek istiyorum ama dönemiyorum, woeusb kurmak için kod yazıyorum dc de. @Sonic12983 arkadaşım bana kodlar girerek yardım ediyor ama verdiği kodları hepsi doğru yazıyorum sonra kuruluyo.ama başlata geldiğimde progra yok. benmi hata yapıyorum yoksa sıkıntı mı var. woeusb yazınca çalıştır woeusb var tıklayınca hiç bir şey olmuyor

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
.deb ile program kur. Daha kolay.

macOS

80+ Bronze
En İyi Cevap
1

Kapatılmış Hesap

80+ Bronze
linux ta program kumra yöntemi terminal'i açıp kod yazarak program kurmak yada ."bat" uzantılı program'larında paketi kur demek. ben linux kullanıcısı olarak linux kurduğuma pişmanım. windows'a geri dönmek istiyorum ama dönemiyorum, woeusb kurmak için kod yazıyorum dc de. @Sonic12983 arkadaşım bana kodlar girerek yardım ediyor ama verdiği kodları hepsi doğru yazıyorum sonra kuruluyo.ama başlata geldiğimde progra yok. benmi hata yapıyorum yoksa sıkıntı mı var. woeusb yazınca çalıştır woeusb var tıklayınca hiç bir şey olmuyor
WoeUSB kurulur ancak GUI ayrı kurmak gerekiyor. WoeUSB terminalle çalışıyor normalde GUI si ile her şey daha kolay.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arch kullanıyorsan al https://aur.archlinux.org/packages/woeusb-gui/

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,976
Üyeler
165,097
Son üye
Ygmr48