İsterseniz başta sanal makinede kullanabilirsiniz. Biraz alıştıktan sonra dual boot yaparsınız.yarın geçmeyi düşünüyorum yardım istesem yardımcı olabilir misiniz? windowsu silmeden geçip denemek istiyorum sorun yaşarsam windowsa geri dönerim
Kararı verin yardımcı oluruz.yarın geçmeyi düşünüyorum yardım istesem yardımcı olabilir misiniz? windowsu silmeden geçip denemek istiyorum sorun yaşarsam windowsa geri dönerim
_ çizgisi yok. İdam!Pop! OS
İsterseniz başta sanal makinede kullanabilirsiniz. Biraz alıştıktan sonra dual boot yaparsınız.
haklısınız ona şuan başlayabilirim aslında nasıl yapacağım adım ile belirtir misiniz sanal makine ile ? sonra silmem zor olur muKararı verin yardımcı oluruz.
Önce Youtube'dan bakın hangisi hoşunuza gider.
Sonra virtualbox'da deneyin isterseniz. Beğenirseniz dual boot olarak kurarsınız.
Mesaj otomatik birleştirildi:
_ çizgisi yok. İdam!
Önce istediğiniz dağıtımın ISO dosyasını indirmelisiniz. ISO indikten sonra sanal makineye ayarlamanız için yardımcı olurum.haklısınız ona şuan başlayabilirim aslında nasıl yapacağım adım ile belirtir misiniz sanal makine ile ? sonra silmem zor olur mu
Olmaz. Sanal makine iki klik ile siliniyor. Windows dosyalarına etkisi yok.sonra silmem zor olur mu
Linux Mint den başlangıç olarak başlamak istiyorum başlangıç için iyi ve bugsuz sorunsuz anladığım kadarıyla sitesi nedir nereden indirebilirim ?Önce istediğiniz dağıtımın ISO dosyasını indirmelisiniz. ISO indikten sonra sanal makineye ayarlamanız için yardımcı olurum.
ozaman güzel şimdi işlemlere başlayabilirimOlmaz. Sanal makine iki klik ile siliniyor. Windows dosyalarına etkisi yok.
Linux Mint den başlangıç olarak başlamak istiyorum başlangıç için iyi ve bugsuz sorunsuz anladığım kadarıyla sitesi nedir nereden indirebilirim ?
doğru mu ?Download Linux Mint 22 - Linux Mint
Linux Mint is an elegant, easy to use, up to date and comfortable desktop operating system.linuxmint.com
Buradan indirebilirsiniz. 3 seçenek çıkıyor. MATE, Xfce ve Cinnamon. O sisteme Cinnamon öneririm.