Neler Yeni

linux un hangi dağıtımını tercih etmeliyim

eminn_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Emin
sorunsuz bugsuz imzadaki sistem için

kyoi

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
yarın geçmeyi düşünüyorum yardım istesem yardımcı olabilir misiniz? windowsu silmeden geçip denemek istiyorum sorun yaşarsam windowsa geri dönerim
İsterseniz başta sanal makinede kullanabilirsiniz. Biraz alıştıktan sonra dual boot yaparsınız.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
yarın geçmeyi düşünüyorum yardım istesem yardımcı olabilir misiniz? windowsu silmeden geçip denemek istiyorum sorun yaşarsam windowsa geri dönerim
Kararı verin yardımcı oluruz.
Önce Youtube'dan bakın hangisi hoşunuza gider.
Sonra virtualbox'da deneyin isterseniz. Beğenirseniz dual boot olarak kurarsınız.
Mesaj otomatik birleştirildi:

_ çizgisi yok. İdam!

eminn_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Emin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İsterseniz başta sanal makinede kullanabilirsiniz. Biraz alıştıktan sonra dual boot yaparsınız.
Kararı verin yardımcı oluruz.
Önce Youtube'dan bakın hangisi hoşunuza gider.
Sonra virtualbox'da deneyin isterseniz. Beğenirseniz dual boot olarak kurarsınız.

_ çizgisi yok. İdam!
haklısınız ona şuan başlayabilirim aslında nasıl yapacağım adım ile belirtir misiniz sanal makine ile ? sonra silmem zor olur mu

• Beğen
Reaksiyonlar: kyoi

kyoi

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
haklısınız ona şuan başlayabilirim aslında nasıl yapacağım adım ile belirtir misiniz sanal makine ile ? sonra silmem zor olur mu
Önce istediğiniz dağıtımın ISO dosyasını indirmelisiniz. ISO indikten sonra sanal makineye ayarlamanız için yardımcı olurum.

eminn_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Emin
Önce istediğiniz dağıtımın ISO dosyasını indirmelisiniz. ISO indikten sonra sanal makineye ayarlamanız için yardımcı olurum.
Linux Mint den başlangıç olarak başlamak istiyorum başlangıç için iyi ve bugsuz sorunsuz anladığım kadarıyla sitesi nedir nereden indirebilirim ?

Olmaz. Sanal makine iki klik ile siliniyor. Windows dosyalarına etkisi yok.
ozaman güzel şimdi işlemlere başlayabilirim

kyoi

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Linux Mint den başlangıç olarak başlamak istiyorum başlangıç için iyi ve bugsuz sorunsuz anladığım kadarıyla sitesi nedir nereden indirebilirim ?

Buradan indirebilirsiniz. 3 seçenek çıkıyor. MATE, Xfce ve Cinnamon. O sisteme Cinnamon öneririm.

eminn_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Emin

Buradan indirebilirsiniz. 3 seçenek çıkıyor. MATE, Xfce ve Cinnamon. O sisteme Cinnamon öneririm.
doğru mu ?
1618416476717.png

Top Bottom