Evet. Fakat her ihtimale karşı IDM ile indirmek yerine torrent ile indirmeniz daha doğru olur. IDM ile indirilen ISO dosyalarının bozuk inme olasılığı var.doğru mu ?
Evet. Fakat her ihtimale karşı IDM ile indirmek yerine torrent ile indirmeniz daha doğru olur. IDM ile indirilen ISO dosyalarının bozuk inme olasılığı var.doğru mu ?
tamam öyle yapacağım, sanal makineyi nereden indirebilirimEvet. Fakat her ihtimale karşı IDM ile indirmek yerine torrent ile indirmeniz daha doğru olur. IDM ile indirilen ISO dosyalarının bozuk inme olasılığı var.
tamam öyle yapacağım, sanal makineyi nereden indirebilirim
Downloads – Oracle VirtualBox
www.virtualbox.org
Buradan Windows hosts olanı indirmelisiniz.
ikisini de indirdim kurdum iftarımı açıp geldim ne yapmam gerek ?Sisteminiz yeterli. Cinnamon indirin.
Arkadaşın sistmeinde 16 var. Rahat deneyimlemesi için 8 yapsın.Adım adım şeklinde görselleri yükleyeceğim.
Alıntıyı görüntüle
2 GB RAM yeterli olacaktır.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Burada sanal disk alanı vereceksiniz. 40 GB verebilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Son adım olarak ise oluşan Linux Mint kısmından Ayarlar, Depolama ve CD olan yerden ISO dosyasını seçip bitireceksiniz.
8 fazla gelir. 4 verebilir.Arkadaşın sistmeinde 16 var. Rahat deneyimlemesi için 8 yapsın.
Ya 4 olur 8 olur . Ben bellekten kısmanın gerek olmadığnı söylemek istedim.8 fazla gelir. 4 verebilir.
2 verdim bunları sonradan gördüm 4 e nasıl çevireceğim ?Ya 4 olur 8 olur . Ben bellekten kısmanın gerek olmadığnı söylemek istedim.
ubuntu 32 bit olarak görünüyor 64 bulamıyorum seçeneklerdenAdım adım şeklinde görselleri yükleyeceğim.
Alıntıyı görüntüle
2 GB RAM yeterli olacaktır.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Burada sanal disk alanı vereceksiniz. 40 GB verebilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Son adım olarak ise oluşan Linux Mint kısmından Ayarlar, Depolama ve CD olan yerden ISO dosyasını seçip bitireceksiniz.
2 verdim bunları sonradan gördüm 4 e nasıl çevireceğim ?
Sorun olacağını zannetmiyorum. Zaten virtualbox'u deneme amaçlı indirdiniz sanıyorum. Kısa bir deneyim sonrası ana makineye kurmak amaç.tamam seçeneği kapalıydı silip tekrar yaptım 4gb yaptım ama hala 32 bit sorun olur mu olmaz ise geri kalan işlemleri nasıl yapacağım