Messinin Ronaldosu
80+ Bronze
Lise bilişim mezun olanlar be yapabilir asgari maaş veren yerler hariç
Benden daha bilgili arkadaşlar vardır elbet ama bende fikrimi belirtmek isterim bence en mantıklısı üniversite okumak olur ek puan veriyorlar diye biliyorum bölümden dolayı var olan bilgine birde üniversite bilgini katarsan ve o üniversite iyi olursa senin açından çok iyi olur diğer türlü iş bulup yükselmek için belli başlı projelerin olmalı diye biliyorumLise bilişim mezun olanlar be yapabilir asgari maaş veren yerler hariç
önerin için teşekkür ederimBenden daha bilgili arkadaşlar vardır elbet ama bende fikrimi belirtmek isterim bence en mantıklısı üniversite okumak olur ek puan veriyorlar diye biliyorum bölümden dolayı var olan bilgine birde üniversite bilgini katarsan ve o üniversite iyi olursa senin açından çok iyi olur diğer türlü iş bulup yükselmek için belli başlı projelerin olmalı diye biliyorum
Bende bilişin okudum web tasarım dalında. Ama bi halt olamadım işte. Keşke teknik servis seçseydim en azından internet cafede yada teknik serviste falan çalışıyor olurdum şuan, akü fabrikası yerine.iş imkanları için kariyernet ve linkedine bakın
lise bilişimi miBende bilişin okudum web tasarım dalında. Ama bi halt olamadım işte. Keşke teknik servis seçseydim en azından internet cafede yada teknik serviste falan çalışıyor olurdum şuan, akü fabrikası yerine.
Evet.lise bilişimi mi
lise zaten adı ustunde senın uzerınd epek bir etkısı olacagını dusunmuyorumEvet.