Neler Yeni

Lise Nakil Sonrası Yaşanan Üzüntüyü Nasıl Düzeltirim?

EmreUzn3

80+ Bronze
Merhaba kardeşim başka bir Liseye 9 sınıf nakil başvuru yaptık başka bir lise için daha iyi eğitim görmesi için ama kardeşim üzülüyor gitmek istemiyorum diye onu görünce bende üzülüyorum nasıl yaklaşmam gerek sizce

• Beğen
Reaksiyonlar: Pala

Pala

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Pala
Merhaba kardeşim başka bir Liseye 9 sınıf nakil başvuru yaptık başka bir lise için daha iyi eğitim görmesi için ama kardeşim üzülüyor gitmek istemiyorum diye onu görünce bende üzülüyorum nasıl yaklaşmam gerek sizce
ooo 4 senede ordakilerle fena kaynaşır
Mesaj otomatik birleştirildi:

aga yarım dönemde ne kadar yakın olmuş olabilirki arkadaşlarıyla zaten

EmreUzn3

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ooo 4 senede ordakilerle fena kaynaşır

aga yarım dönemde ne kadar yakın olmuş olabilirki arkadaşlarıyla zaten
yarım dönem değil Haziranda 2 dönemleri bitiyor baya yakın olduğu 2 3 kişi var biliyorum onları tabide az şeyde vardır başka bir okul dersler öğretmenler sınıf tanımadığım kişiler onlarda tabii ki de daha çok yakın olduğu arkadaşları yüzünden üzülüyor diye düşünüyorum

• Beğen

Pala

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Pala
yarım dönem değil Haziranda 2 dönemleri bitiyor baya yakın olduğu 2 3 kişi var biliyorum onları
aga çok yakınsalar yine görüşürler ya

yarım dönem değil Haziranda 2 dönemleri bitiyor baya yakın olduğu 2 3 kişi var biliyorum onları
emin ol okuldakilerle tanıştıktan sonra ordaki arkadaşlarını net unutur tabi gittiği lise de önemli ordaki tipler fln nasıl bilmem

keko fln değilse bence sıkıntı olmaz utangaç birisimi hojam

Rulep

80+ Gold
yakın olduğu arkadaşlarıyla yine konuşurlar ama hoşlandığı falan varsa o zaman pek yapabileceğiniz bir şey yok

• Beğen

EmreUzn3

80+ Bronze
aga çok yakınsalar yine görüşürler ya

emin ol okuldakilerle tanıştıktan sonra ordaki arkadaşlarını net unutur tabi gittiği lise de önemli ordaki tipler fln nasıl bilmem

keko fln değilse bence sıkıntı olmaz utangaç birisimi hojam
öyle çekingen biraz

yakın olduğu arkadaşlarıyla yine konuşurlar ama hoşlandığı falan varsa o zaman pek yapabileceğiniz bir şey yok
bilmiyorum onu ama sevgilisi yok olsa bilirim

• Beğen
En İyi Cevap
3
Ben olsam yapmazdım gittiği okulda herkes kaynaşmış olucak ve arkadaş bulmakta zorlanacak. Aynı durumu bende yaşadım 9 bitince başka bir fene geçmiştim çok pişman oldum. Babam zorlamıştı o benden daha pişman oldu.
Edit: Bende güyya ders için geçmiştim.

EmreUzn3

80+ Bronze
Ben olsam yapmazdım gittiği okulda herkes kaynaşmış olucak ve arkadaş bulmakta zorlanacak. Aynı durumu bende yaşadım 9 bitince başka bir fene geçmiştim çok pişman oldum. Babam zorlamıştı o benden daha pişman oldu.
ya zor biliyorumda daha iyi eğitim düzenli bir okul olduğu için nakil başvuruşu yapmak istedik ailece ilk başta gitmek istiyordu nakil yaparkende hevesi vardı ama nakit yaptıktan sonra 10 15 dk sonra üzülmeye hafiften ağlıcak gibi oldu o yüzden nasıl yaklaşmam gerektiğini emin olmak istiyorum zaten nakil anca bu zamana denk geldi ya kontejan olmuyordu baktığımızda

Top Bottom