LİSE SINAVLARI VE MEB

Reaksiyon skoru
134
Arkadaşlar son zamanlarda ne olacağı çok belirsiz ayın 15 inde pazar günü resmi tatil bitiyor ve söylentilere göre biter bitmez sınav olucakmışız ama son kararlara göre eğitim 1 martta kademeli olarak sırayla ilk 8,12. ve özel eğitim kurumları açılıcak deniyor o zaman 1 martta açılacaksa biz sınavları olurmuyuz yardımcı olup moral verirseniz sevinirim teşekkürler iyi forumlar.

Arkadaşlar son zamanlarda ne olacağı çok belirsiz ayın 15 inde pazar günü resmi tatil bitiyor ve söylentilere göre biter bitmez sınav olucakmışız ama son kararlara göre eğitim 1 martta kademeli olarak sırayla ilk 8,12. ve özel eğitim kurumları açılıcak deniyor o zaman 1 martta açılacaksa biz sınavları olurmuyuz yardımcı olup moral verirseniz sevinirim teşekkürler iyi forumlar.
Lise sınavları Mart ayında olacak

kesin birşeymi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kesinmi dostum martın başındamı olucak yoksa tarih belirtilicekmi
Hiçbir şeye kesin diyemeyiz bu dönemde yine iptal olabilir ama çalışmakta fayda var.

peki 2.dönem 1.dönem sınava girenlere 2. sınavları yaparlar mı?

1. dönem sınav olanların sınavları iptal olduğu söylenmedi mi?
Hayır iptal olmadı. Olmayan sınıflar okul açıldığında kalan sınavları olacak. Misal 9. sınıftasın sınavların yarısını kasımda açılan okulda oldun ve yarısı kaldı. Kalanları okul açılınca olur. Hiç olmayanlara da bu geçerli galiba.

Geri