Neler Yeni

Lise staj ve rapor gitmezsem ne yapıcam

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
jony
Staja 2 haftada dır gidemiyorum elim kırılğı için alçımı bugün çıkardım yarın staj yerim gelicem zannediyor ancak yarında kontröl renduvum var 2 haftadır gelmediğim için zaten baya sinirliler yarında gitmezsen neler olur bilmiyorum sizce napiyim.

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
327
İsim
Arda Teksin
Staja 2 haftada dır gidemiyorum elim kırılğı için alçımı bugün çıkardım yarın staj yerim gelicem zannediyor ancak yarında kontröl renduvum var 2 haftadır gelmediğim için zaten baya sinirliler yarında gitmezsen neler olur bilmiyorum sizce napiyim.
Rapor almadınmı dostum?

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
327
İsim
Arda Teksin
Rapor aldım onda sıkıntı yok yarında gidersem doktora rapor alıcam ancak elim yüzünden işten çıkarırlarsa hocalar sıkıntı yaparlar diye korkuyorum.
Neden yapsınlarki sağlık bu eğer sıkıntı yaratirsa veya işten çıkarılırsan şikayetçi bile olabilirsin.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,447
İsim
Emre
Discord
necromancerr
kanka el kırıklığı bu şakaya gelmez
staj geri gelir elin geri gelmez çıkarırlarsa bile yeni staj yeri ararsın ayrıca şikayet edebilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
jony
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kanka el kırıklığı bu şakaya gelmez
staj geri gelir elin geri gelmez çıkarırlarsa bile yeni staj yeri ararsın ayrıca şikayet edebilirsin.
Zaten elim çok kötü şuanda daha öncede aynı elimde parmağım kırılmıştı yapıcak bişey yok o zaman teşekkür ederim ikinizede

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,447
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Zaten elim çok kötü şuanda daha öncede aynı elimde parmağım kırılmıştı yapıcak bişey yok o zaman teşekkür ederim ikinizede
sen kemiklerin düzgün kaynamasına bak sadece stajı boşver

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
668
İsim
Rüveyda Akın
Rapor aldım onda sıkıntı yok yarında gidersem doktora rapor alıcam ancak elim yüzünden işten çıkarırlarsa hocalar sıkıntı yaparlar diye korkuyorum.
dostum ben stajyer öğretmenlik yaptım lisede bi kiz kendi kafasına göre ayağındaki alçıyı 1 haftadan çıkarmış okulda daha kötü olmuş ağlaya ağlaya ambulansla hastaneye gitmiş yani bu kırık işini ciddiye al toplamda 3 kez ciddi bir şekilde kolu kırılmış biri olarak söylüyorum bunu bi keresinde tam bilekten kırılmıştı bi de dirsek altından kırılmıştı ortadaki kemik aşağı düşmüştü kolum u şeklinde sallanıyodu o derece yani kırık şakaya gelmez staj hallolur rapor falan her şeyi yap ve özellikle iletişime geç iletişimsiz olmaz

Daaker

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Göktuğ İrşad Demircan
sorun olmaz stajdan atarlarsa staj koordinatörü öğretmenin başka bir staj yeri bulmakla yükümlü sana zaten koldan dolayı anlayış gösterir

brutal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
berat
nasıl kırdın 2 3 defa

Top Bottom