otur çalış bence özellikle biyoloji fizik
Yok öyle bir şey şuan çalışmayan insan 2. dönem biriken dersler ile hiç yapamaz kendini kandırıyorsun bence
aslında tek yapamadığım fizik ve biyoloji zatenotur çalış bence özellikle biyoloji fizik
Yapamıyorsun çünkü çalışmıyorsun dürüst olalım arkadaşlar hele 9. sınıfta bunu dememen gerekir çünkü zaten çok basit 9 10 konuları biyoloinin ekoloji hücre virüs ve bakteriler vs. fizikte fiziğe giriş madde iş güç enerji emin ol şuan bunları yapamazsan patlarsın 11 deaslında tek yapamadığım fizik ve biyoloji zaten
@Mevsim and bn fizik kalma garanti gibi bnde 9.sınıfımYapamıyorsun çünkü çalışmıyorsun dürüst olalım arkadaşlar hele 9. sınıfta bunu dememen gerekir çünkü zaten çok basit 9 10 konuları biyoloinin ekoloji hücre virüs ve bakteriler vs. fizikte fiziğe giriş madde iş güç enerji emin ol şuan bunları yapamazsan patlarsın 11 de
Yolun başındayken adam akıllı şu sınavlara çalış 2. dönem gelince de adam akıllı çalış bir tane de matematik kaynağı bitir.normal notlar lise 1 im
her sene yapilan o mistik plan...arkadaslar hic calısasım gelmiyor 2. dönem hayvan gibi çalışsam mantıklı olurmu
bir sınav öğrencisi olarak da tavsiyem matematik ve paragrafa cok onem ver. Geometride konulaei isledikce soru coz geometri sana inanilmaz şeyler katar sinav donemi bilgin olsunher sene yapilan o mistik plan...
bu sinavlara gunluk calis bundan sonra da gunluk calisma yap derim gunde 1 bilemedin 1 saat 30dk cok bir sey degil en azindan sinav haftasi rahat gecer
şmidi 1 saat biyoloji çalıştım bundan sonra hergün 1 er 2 ser saat çalışsam 2. dönemde gerçekten asılsam olacak gibiYolun başındayken adam akıllı şu sınavlara çalış 2. dönem gelince de adam akıllı çalış bir tane de matematik kaynağı bitir.
Bitirmezsen eksikliğini, bitirirsen gelecekte faydasını hayvansal görüceksin. 10. sınıfta da 2 kitap bitirirsen kral olursun. Eğer iyi bir üni hedefin varsa asıl adam akıllı.
öyle olsa keşke ben de güveniyorum da geriye düştüğünü hissediyorsun yavaş yavaşkendime inanıyorum ne olursa olsun yapacağım
9 Fiziği kolay la yaparsın.@Mevsim and bn fizik kalma garanti gibi bnde 9.sınıfım
9 Fiziği kolay la yaparsın.