Neler Yeni

lisede 2 yılım boşa geçti

Syqex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Ömer Faruk
Yine 2 yıl zamanın var. 9-10 Pandemiye gitti ve hiçbir şey bilmeden 12.sınıf oluyorum.

Can...

80+ Platinum
10. sınıf öğrencisiyim ve 1 aya 11. sınıf olacağım ama lise notlarım çok düşük. notlarımı çalışıp yükselteyim diyorum ödevlere başlamadığım için birikmiş ödevlerim var. Ödevlerini niye yapmadın derseniz bir yıldır mental sağlığım çok kötü durumdaydı bir şey yapmaya çalışsam sürekli notlarım düşük zaten çalışsan nolur falan diyordum sonra psikiyatriden ilaç aldım şu an biraz daha iyiyim ama sınavlara 1 haftadan az kaldı (normalde 2 hafta sonraydı seçim 2. tura kaldığı için geri çekildi) çalışmak istesem de ödevloerim var ve motivasyonum olmadığı ve mutlu olmadığım için hiç bir şey yapasım gelmiyor. zamanımı bilgisayar karşısnıda geçiriyorum,bırakamıyorum. Yazın kendimi zorlayıp çalışsam bu notları düzelte bilir miyim (üniversite için) ?
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
hocam kendine aktivite bul arkadaş edin seni anlayan dinleyen mümkünse kız arkadaşı edin dert ortağın olsun kafanı kalabalıklaştırma çok takma her şeyi üniversite konusuna gelirsek te olur da girip 2 senelik üniversite kazanırsan ya gitme yada en basit bitecek ucuz bölümü seç saçma sapan elektrik iş makinası vs vs bölümler seçme hem cebine hemde saçma öğretmenlere katlanıyorsun çalışsan daha mantıklı yani ben yaptım o hatayı

3.George

80+ Bronze
hocam kendimden örnek vereyim 1 yıl çalıştım üniversite sınavına sabah 6da kalktım gece 12ye kadar çalıştım son 13 ay 3000. oldum son yıl günde 10-12 saat çalışmayla ilk 5bin yapılıyor
Bu da ölümden beter be abi. Bu çok ciddi bi disiplin ister. sosyal hayatın 0 olması demek.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,004,851
Üyeler
159,232
Son üye
GsrAlogirtma
Top Bottom