TahaCel
80+ Platinum
Dahası
Soru yukarda
Geçmen için ortalamanın 50'den yüksek olması gerek.Nasil yani edebiyati geçtim ama diger 3 ders 50 puanin altinda geciyormuyum
Evet, öyle biliyorum fakat hocalar yenilenecek eski hale dönecek demişlerdi ama bilmiyorum o olay oldu mu olmadı mı.Nasil yani edebiyati geçtim ama diger 3 ders 50 puanin altinda geciyormuyum
Sorumlu geciyosun ne oluyorEskiden bahsettiğiniz gibiydi, fakat sanıyorum 2014 den beridir, istediğin kadar dersin 50 altında olsun, ortalaman 50 üzeri ise sadece Dil Anlatım, Edebiyat artık yeni adı ne ise, kısacası Türkçe dersin 50 altında ise sorumlu geçiyorsun. Son 1 senede falan sistem değişmediyse tabi
Ebediyat 50 nin üzerinden geciyirmu oluyoredebiyatta sorunlu geciyorsn ama genel ortalaman 50 nin altında degilse kalmazsn
2 sorum olcam sorumlu gecmrk nr oluyorSadece Edebiyat'da kalınca Sorumlu olarak sınıfı geçiyorsun ve bu dersin sınavlarına giriyorsun onun dışında bir şey olmuyor.
Sorumlu geçmek o dersten kaldın demek, liseyi bitirene kadar sonraki senelerde sorumluluk sınavı ile o dersi vermen gerekiyor, aksi takdirde mezun olamıyorsun. Yeni sistem nasıldır bilemiyorum fakat ortalaman 50 üzeri ve edebiyattan geçiyorsan zaten sıkıntı yapma geçersin. Eskiden de bu olay aynıydı fakat eskiden 1-2-3-4-5 notları vardı, 3 ortalama üzerindeysen aynı düzen devam ediyordu zamanında 2.98 le 2 dersi alttan bırakmıştım oradan bilyorum.Ebediyat 50 nin üzerinden geciyirmu oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
2 sorum olcam sorumlu gecmrk nr oluyor
Ve hoca sey demisti edebiyattan gecemezseniz kalisriniz demisti edebiyattan geciyorum ama 3 ders düsük ortalama 50 üzerindeyse geciyormuyum