Neler Yeni

Lisede 3 tane notun 50 altinda olsa siniftami kaliyosun düzmü

Peganeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,039
İsim
Arda
Sadece Edebiyat'da kalınca Sorumlu olarak sınıfı geçiyorsun ve bu dersin sınavlarına giriyorsun onun dışında bir şey olmuyor.

bartu35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Bartu
Benim zamanımda eğer dil bilgisi kırık değilse bir üst sınıfa geçiyodun

Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Kağan
Eskiden bahsettiğiniz gibiydi, fakat sanıyorum 2014 den beridir, istediğin kadar dersin 50 altında olsun, ortalaman 50 üzeri ise sadece Dil Anlatım, Edebiyat artık yeni adı ne ise, kısacası Türkçe dersin 50 altında ise sorumlu geçiyorsun. Son 1 senede falan sistem değişmediyse tabi

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,709
İsim
Taha yücel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eskiden bahsettiğiniz gibiydi, fakat sanıyorum 2014 den beridir, istediğin kadar dersin 50 altında olsun, ortalaman 50 üzeri ise sadece Dil Anlatım, Edebiyat artık yeni adı ne ise, kısacası Türkçe dersin 50 altında ise sorumlu geçiyorsun. Son 1 senede falan sistem değişmediyse tabi
Sorumlu geciyosun ne oluyor

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
edebiyatta sorunlu geciyorsn ama genel ortalaman 50 nin altında degilse kalmazsn

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,709
İsim
Taha yücel
edebiyatta sorunlu geciyorsn ama genel ortalaman 50 nin altında degilse kalmazsn
Ebediyat 50 nin üzerinden geciyirmu oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sadece Edebiyat'da kalınca Sorumlu olarak sınıfı geçiyorsun ve bu dersin sınavlarına giriyorsun onun dışında bir şey olmuyor.
2 sorum olcam sorumlu gecmrk nr oluyor
Ve hoca sey demisti edebiyattan gecemezseniz kalisriniz demisti edebiyattan geciyorum ama 3 ders düsük ortalama 50 üzerindeyse geciyormuyum

Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Kağan
Ebediyat 50 nin üzerinden geciyirmu oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

2 sorum olcam sorumlu gecmrk nr oluyor
Ve hoca sey demisti edebiyattan gecemezseniz kalisriniz demisti edebiyattan geciyorum ama 3 ders düsük ortalama 50 üzerindeyse geciyormuyum
Sorumlu geçmek o dersten kaldın demek, liseyi bitirene kadar sonraki senelerde sorumluluk sınavı ile o dersi vermen gerekiyor, aksi takdirde mezun olamıyorsun. Yeni sistem nasıldır bilemiyorum fakat ortalaman 50 üzeri ve edebiyattan geçiyorsan zaten sıkıntı yapma geçersin. Eskiden de bu olay aynıydı fakat eskiden 1-2-3-4-5 notları vardı, 3 ortalama üzerindeysen aynı düzen devam ediyordu zamanında 2.98 le 2 dersi alttan bırakmıştım oradan bilyorum.

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
neredeyse sınıfta kalmayı nasıl becerdin git çalış burda soru soracağına :(