DefKot
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,805
- İsim
- DefKot
Hocam eğer size karışan tipler iyi kavga ediyorsa size yardımcı olabilecek bir hocaya söyleye bilirsiniz utanılacak bir şey yok 4-5 kişi tek kişi sizi bulmuşlar erkeklik yapıyor erkeklerr adam olsalar zaten sizle uğraşmazlar, eğer iyi kavga etmiyor sadece sayıları ve bad boy tavırları varsa bir gün hocanın ve sınıfın önünde size karıştıklarında kapatın birine hoca ayırır zaten sonra sana sürekli karıştıklarını anlatır o yüzden kavga çıkartığını söylersin hem şikayet de etmiş olursun.merhaba arkadaşlar dırek konuya gırecem lise 2. sınıf yanı 10.sınıf ogrencısıyım Okulda o "bad boy" diye tasvir edilen kaslı, kızların peşinden konuştuğu tipler tarafından darp ediliyorum. Bunu aileme anlattım ancak onlar "he" deyip geçtiler. Hiç ilgilenmediler. Ve bu benim psikolojimi çok bozdu. Artık ne ders çalışmak için çabalıyorum ne de başka bir şey. Başkasına anlatmak istiyorum fakat utanıyorum. Umarım okumaya değer bulur ve ilgilenirsiniz. Bu tipler darp dışı kişiyi herkesın içinde utandırıp küçük düşürüyör örnegın 4 5 kişi yerlere kağıt atmıştı sonra sordu hoca bunları kım attı dıye 5 kısı bırden ısmımı soyleyıcne hoca bana toplattırdı