Neler Yeni

Lisede akran zorbalıgına ugramak

DefKot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,805
İsim
DefKot
merhaba arkadaşlar dırek konuya gırecem lise 2. sınıf yanı 10.sınıf ogrencısıyım Okulda o "bad boy" diye tasvir edilen kaslı, kızların peşinden konuştuğu tipler tarafından darp ediliyorum. Bunu aileme anlattım ancak onlar "he" deyip geçtiler. Hiç ilgilenmediler. Ve bu benim psikolojimi çok bozdu. Artık ne ders çalışmak için çabalıyorum ne de başka bir şey. Başkasına anlatmak istiyorum fakat utanıyorum. Umarım okumaya değer bulur ve ilgilenirsiniz. Bu tipler darp dışı kişiyi herkesın içinde utandırıp küçük düşürüyör örnegın 4 5 kişi yerlere kağıt atmıştı sonra sordu hoca bunları kım attı dıye 5 kısı bırden ısmımı soyleyıcne hoca bana toplattırdı
Hocam eğer size karışan tipler iyi kavga ediyorsa size yardımcı olabilecek bir hocaya söyleye bilirsiniz utanılacak bir şey yok 4-5 kişi tek kişi sizi bulmuşlar erkeklik yapıyor erkeklerr adam olsalar zaten sizle uğraşmazlar, eğer iyi kavga etmiyor sadece sayıları ve bad boy tavırları varsa bir gün hocanın ve sınıfın önünde size karıştıklarında kapatın birine hoca ayırır zaten sonra sana sürekli karıştıklarını anlatır o yüzden kavga çıkartığını söylersin hem şikayet de etmiş olursun.

mrerdem

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
erdem
genellikle cılız küçük çocuklara yapıyorlar bunu 11. sinifim benim hiç başıma gelmedi 185 95 kg dağ ayısı gibi olduğum içinde olabilir ama kardeşim sen kesinlikle spor yapmalısın hem özgüvenin artar hemde dallamalar geri durar ve arkadaş edin en az 1-2 tane sağlam arkadasın olsun seni kollayacak .

ewadpadd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
insan
Hangi okul sultanbeyliden adam getireyim dövelim şunları hem besim tibuk başkanım gelir çekilen görüntüleri satar
çekmekoy tokı çok programlı lisesi .d
Mesaj otomatik birleştirildi:

Senin boyun kac onlarin boyu kac
benım 1 68 onlarında en fazla 170 tir bazıları kalıplı ama

Hocam eğer size karışan tipler iyi kavga ediyorsa size yardımcı olabilecek bir hocaya söyleye bilirsiniz utanılacak bir şey yok 4-5 kişi tek kişi sizi bulmuşlar erkeklik yapıyor erkeklerr adam olsalar zaten sizle uğraşmazlar, eğer iyi kavga etmiyor sadece sayıları ve bad boy tavırları varsa bir gün hocanın ve sınıfın önünde size karıştıklarında kapatın birine hoca ayırır zaten sonra sana sürekli karıştıklarını anlatır o yüzden kavga çıkartığını söylersin hem şikayet de etmiş olursun.
hocam onlar zaten okadar ıyı kavga etmıyor ama benden ıyı edıyorlardır ben hıç kahva etmezdım ortaokulda falan spor geçmısım vbde yok.

genellikle cılız küçük çocuklara yapıyorlar bunu 11. sinifim benim hiç başıma gelmedi 185 95 kg dağ ayısı gibi olduğum içinde olabilir ama kardeşim sen kesinlikle spor yapmalısın hem özgüvenin artar hemde dallamalar geri durar ve arkadaş edin en az 1-2 tane sağlam arkadasın olsun seni kollayacak .
bende onu dusunuyorum bakalaım ınşallah başlayacagım spora

Dostum kendine sağlam bir çevre yap her konuda ne olursa olsun güveneceğin adamlar . sonra onları çıkışa çağır . bu dediğim bence kökten çözer ama yapması zor
reis bızım okul oyle ıyı ınsanların çok az oldgu bır yer herkes çıkarcı arkadasında dedıgıı gıbı kavgada toz olurlar .d

ezilme o asalak tiplere kendini savun sesini yükselt bişi diyemezler hepsi tek yumrukluk eleman
hocam oyle ama benden daha gucluler

@123kral14 knk gel gidip dövelim şu çocukları
😀

maddi durumun iyiyse son sınıflardan birisini bul 20 50 ateşle :D halletsinler korumana aldır 25 kuruş için adam vurdular bu ülkede
hocam maddı durumum orta sayılır ama 12.sınıfları tanıyor bunlar oyle yapsam parayı alırlar beni döverler veya onlara söylerler .d

Hocalarla müdürlerle konuş gerekirse sınıfını değiştittir o biraz zor ama şansın varsa dene. Sessiz kalma git şikayet et hemen pazartesi günü.
sınıf degıstırme yokmuş sordum, ama 11.sınıfta bolum sececegım ıcın sınflarımız degısecek en azından 1 yıl sonra kurtulacagım aptallardan

yokmu knk çevren yada arkadaşların. böyle sessiz kalırsan daha çok tepene binerler , dayak yiyecek olsan bile karşı çık onlara.
ama okulda yapma çünkü dayak fln yerseniz kızların gözünde ismin düşer. Bişeyi halledecem diye başka bir şeyi mahvetme
bu okula 9 sınıfın 2.donemınde gledım ondan dolayı hıç arkadaşım yok sınıfta 20 erkek varsa 15i zorba

Son düzenleme:

Receb İvedik

80+ Bronze
çekmekoy tokı çok programlı lisesi .d

benım 1 68 onlarında en fazla 170 tir bazıları kalıplı ama

hocam onlar zaten okadar ıyı kavga etmıyor ama benden ıyı edıyorlardır ben hıç kahva etmezdım ortaokulda falan spor geçmısım vbde yok.

bende onu dusunuyorum bakalaım ınşallah başlayacagım spora

reis bızım okul oyle ıyı ınsanların çok az oldgu bır yer herkes çıkarcı arkadasında dedıgıı gıbı kavgada toz olurlar .d

hocam oyle ama benden daha gucluler

😀

hocam maddı durumum orta sayılır ama 12.sınıfları tanıyor bunlar oyle yapsam parayı alırlar beni döverler veya onlara söylerler .d

sınıf degıstırme yokmuş sordum, ama 11.sınıfta bolum sececegım ıcın sınflarımız degısecek en azından 1 yıl sonra kurtulacagım aptallardan
reis da forumdan da adam toplayamazsın ki 😁 hangi şehirdesim

ewadpadd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
insan
Birtanesini al güzel bir döv kardeşim sakın korkma gerisi gelmez merak etme
kral kalıplı brisi olsam dovucemde onlar benden daha kalıplı işte

glock 19 satın ala kafalarına sık dostum
:oops:

Knk spor yap kendini geliştir ortaokulda aynı zorbalığa uğruyordum şuan lise son sınıf ALLAHA şükür kimse laf edemiyo bu mallar 3 4 kişi gezerler belli bi amaçları yok bulaşma bence çok darlarlarsa gerçekten ilgilenecek bir hocaya danış yardımcı olacaktır
spora başlayacagım ınsallah bakalım artık

Agacım niye seni darp ediyorlar?
Sende o kağıdı toplamak zorunda değilsin.
Azıcık özgüveniniz olsun, kendinizi savunmayı öğrenin.
kral ne kadar kendını savunmayı bılırsen bıl karşındakı senden kalıplı ise bişey yapamıyorsun maalesef😕

CemSultan01

80+ Bronze
10. Sınıfta sevdiğim kızın yanında zorbalığa uğradım, arkadaslarimla fln hallettik. 11 de çocuğu benden kalpli olmasına rağmen dövdüm. Resmen okulda saygınlık kazandım.
Aslında hersey sende bitiyor. Suanlik yapacağın en iyi şey bir uğraşın olmasi ve sadece kendi halinde takılmak

ewadpadd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
insan
Ağırlığını koyucaksın brom,bende bir zamanlar sınıfta tektim arkadaşım yoktu bana bunun gibi yapmaya çalışanlar oldu ama yapamadılar çünkü ezdirmedim kendimi,yeri gelir dikleneceksin ama doğru yer ve zamanda boş yere diklenirsen suçlu sen çıkarsın
kral dıklenıyorum cocuk bana dıyorkı sen çok şımardın falan fılan boş boş konuşuyor 7 8 kişi birden konuşunca üste çıkıyorlar haliyle

glock 19 satın ala kafalarına sık dostum
53 yıl sonra lısede zorbalık yaptıııgı ıcın dogum gununde lıse arkadasını olduren bırı vardı taylandda bende oyle olurum heralde .dd

reis da forumdan da adam toplayamazsın ki 😁 hangi şehirdesim
istanbul çekmekoy

10. Sınıfta sevdiğim kızın yanında zorbalığa uğradım, arkadaslarimla fln hallettik. 11 de çocuğu benden kalpli olmasına rağmen dövdüm. Resmen okulda saygınlık kazandım.
Aslında hersey sende bitiyor. Suanlik yapacağın en iyi şey bir uğraşın olmasi ve sadece kendi halinde takılmak
helal olsun valla ne dıyeyım

Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
TOFAŞ A.Ş
sessiz ucube asosyal gibi görünürsen daha da üstüne gitmeleri normal değil mi reis? az karşı çıkmayı öğrenin la

CemSultan01

80+ Bronze
kral dıklenıyorum cocuk bana dıyorkı sen çok şımardın falan fılan boş boş konuşuyor 7 8 kişi birden konuşunca üste çıkıyorlar haliyle

53 yıl sonra lısede zorbalık yaptıııgı ıcın dogum gununde lıse arkadasını olduren bırı vardı taylandda bende oyle olurum heralde .dd

istanbul çekmekoy

helal olsun valla ne dıyeyım
Aslında spora başla dicem sana. Ben başardım sa sen kesin başarırsın. Sadece intikam almaya bak. Motivasyon sayfası konuşması gibi oldu ama :D

ewadpadd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
insan
sessiz ucube asosyal gibi görünürsen daha da üstüne gitmeleri normal değil mi reis? az karşı çıkmayı öğrenin la

kral gücüm yetmıyor- adamlara spora başlayacagım buyuk ıhtımal

Aslında spora başla dicem sana. Ben başardım sa sen kesin başarırsın. Sadece intikam almaya bak. Motivasyon sayfası konuşması gibi oldu ama :D
yok yok motıvasyon sayfası gıbı falan olmadı tavsıyen ıçın tyeşekkurler başlamayı dusunuyorum zaten bu arada sen kaçıncı sınıfsın şuanda?

CemSultan01

80+ Bronze
kral gücüm yetmıyor- adamlara spora başlayacagım buyuk ıhtımal

yok yok motıvasyon sayfası gıbı falan olmadı tavsıyen ıçın tyeşekkurler başlamayı dusunuyorum zaten bu arada sen kaçıncı sınıfsın şuanda?
11

Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
..
merhaba arkadaşlar dırek konuya gırecem lise 2. sınıf yanı 10.sınıf ogrencısıyım Okulda o "bad boy" diye tasvir edilen kaslı, kızların peşinden konuştuğu tipler tarafından darp ediliyorum. Bunu aileme anlattım ancak onlar "he" deyip geçtiler. Hiç ilgilenmediler. Ve bu benim psikolojimi çok bozdu. Artık ne ders çalışmak için çabalıyorum ne de başka bir şey. Başkasına anlatmak istiyorum fakat utanıyorum. Umarım okumaya değer bulur ve ilgilenirsiniz. Bu tipler darp dışı kişiyi herkesın içinde utandırıp küçük düşürüyör örnegın 4 5 kişi yerlere kağıt atmıştı sonra sordu hoca bunları kım attı dıye 5 kısı bırden ısmımı soyleyıcne hoca bana toplattırdı
kendini özgüvende hissedecek bir şey yap fitnes boks vs sonra onların karşısına dikil zaten sana bir şey yapmaya geldiklerinde karşı cıkarsan bir daha yapmayacaklardır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,056,467
Üyeler
167,844
Son üye
emrecngzzz