Neler Yeni

Lisede yabanci dil seçtim ve ingilizcem yok yardım

seyfo-dayı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Kerpeten
Lisede yabancı dil bölümünü seçtim ilerde ingilizce öğrenip yurtdısına cıkmak istiyorum ama inglizcem hic yok denecek kadar az bunun icin en basit yönüyle nasıl ögrenirim cevaplarınızı bekliyorum

TP Jougan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Emirhan Savaş
Lisede yabancı dil bölümünü seçtim ilerde ingilizce öğrenip yurtdısına cıkmak istiyorum ama inglizcem hic yok denecek kadar az bunun icin en basit yönüyle nasıl ögrenirim cevaplarınızı bek

Lisede yabancı dil bölümünü seçtim ilerde ingilizce öğrenip yurtdısına cıkmak istiyorum ama inglizcem hic yok denecek kadar az bunun icin en basit yönüyle nasıl ögrenirim cevaplarınızı bekliyorum
Okulda öğretilen ingilizceden pek ingilizce öğrenebiliceğini sanmıyorum kurslara gidebilirsin ve bazı dc sunucularında sohbet kanallarında ingilizce sohbet falan ediyolar dersler vs oluyor oralara gidebilirsin

Besim Tibuk

80+ Gold
kısa sürede o seviyeye gelemezsin.
Okul başlayınca değiştir.

seyfo-dayı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Kerpeten
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam kendimi anlatacak kadar biliyorum
İngilizce ogrenmeyi cok istiyorum hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Okulda öğretilen ingilizceden pek ingilizce öğrenebiliceğini sanmıyorum kurslara gidebilirsin ve bazı dc sunucularında sohbet kanallarında ingilizce sohbet falan ediyolar dersler vs oluyor oralara gidebilirsin
Hocam dc linkini biliyorsaniz atarmisinz

seyfo-dayı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Kerpeten
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Akademik İngilizce anlaman zor.
Artık çok geç. Koca yazdır neredesin
Hobi olarak da öğrenebilirsiniz.
Hocam insallah öğrenecem bi yerlerden öğrendiğim zamanda buraya yazarım

Megan

80+ Silver
Kısa sürede çok zor ama bir yerden başlamak istiyorsan youtubeden özer kirazın 100 videoluk eğitimi var onu izleyip grammari büyük ölçüde tamamlayabilirsin

Strelok

80+ Silver
Eğer ilerde meslek sahibi olmak istiyorsan sana tavsiyem kesinlikle dilden ayrıl.Derslerin kötüyse eşit ağırlığa iyiyse sayısala geç
Kendim dilden eşit ağırlığa geçtim madem
ilerde yurt dışına gitme amacın var o halde dili kendin öğrenirken geleceğini kurmalısın bence dostum

Son düzenleme:

seyfo-dayı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Kerpeten
Hocam başarılar ama 20 saatlik bir dersten kalırsan senin için iyi olmaz
Yok hocam kalmam insallah
Kısa sürede çok zor ama bir yerden başlamak istiyorsan youtubeden özer kirazın 100 videoluk eğitimi var onu izleyip grammari büyük ölçüde tamamlayabilirsin
👍
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eğer ilerde meslek sahibi olmak istiyorsan sana tavsiyem kesinlikle dilden ayrıl.Derslerin kötüyse eşit ağırlığa iyiyse sayısala geç
Kendim dilden eşit ağırlığa geçtim madem
ilerde yurt dışına gitme anacın var o halde dili kendin öğrenirken geleceğini kurmalısın bence dostu

Bakicaz hocam

Dear KerpetenAli .
You have a computer right ? You wrote this post from your computer .
You can use to this computer for learning english but how ?
You can play video games from internet . You can find foreign person from these video games and you can communicate with them .
With keyboard and microphone .

You can talk with them and you can write to them . You can make practice with them .

This is the easy way !

Regards .

OUHasan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,279
Mutluluk benim için yaratılmışken, mutsuz olamam!
İsim
Hasan
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Dear KerpetenAli .
You have a computer right ? You wrote this post from your computer .
You can use to this computer for learning english but how ?
You can play video games from internet . You can find foreign person from these video games and you can communicate with them .
With keyboard and microphone .

You can talk with them and you can write to them . You can make practice with them .

This is the easy way !

Regards .
Pratik yapmaya başlamış sanki bu yorumla 😂

Top Bottom