Neler Yeni

Lisedeyken başka okulun yurduna yerleşebilir miyim

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Muhammed Çelik
Merhabalar. Daha önce hangi okula gitmeliyim diye konu açmıştım ve kararımı verdim. Meslek lisesine kaydımı aldırmayı planlıyorum yani şimdilik %100 değil ama büyük ihtimalle. Ben ordan yurt problemi nedeniyle ayrılmıştım. Sorum şudur ki ben orda okurken başka okulun yurduna yerleşebilir miyim yakınlarda illa yurt vardır beni alırlar mı yada şartları neler? Şimdiden teşekkür ederim.

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,810
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Mümkünatı var ama çok istisna öğrenci alınıyor.
Muhtemelen devlet parasız yatılılık ile gelemezsin ücret ödemen gerekir.
Kalacağın yurdu önceden belirleyip konuşursan yardımcı olurlar bence.
Ben de yurtta kalıyorum, okulumuzun yurdunda diğer okullardan kalan bir iki kişi var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Savaş
İlgilendiği Kategoriler
Bilişim
Öyle bir şey olduğunu sanmıyorum hocam, yurtlar o okulda okuyan öğrenciler içindir, yabancıları alacaklarını sanmam.

RaZeBoSs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Ali Efe
Merhabalar. Daha önce hangi okula gitmeliyim diye konu açmıştım ve kararımı verdim. Meslek lisesine kaydımı aldırmayı planlıyorum yani şimdilik %100 değil ama büyük ihtimalle. Ben ordan yurt problemi nedeniyle ayrılmıştım. Sorum şudur ki ben orda okurken başka okulun yurduna yerleşebilir miyim yakınlarda illa yurt vardır beni alırlar mı yada şartları neler? Şimdiden teşekkür ederim.
Bizim burda okulun kız yurdu var başka okulların öğrencileride kalabiliyor ama bu okuldan okula değişiklik gösterebilir bazı okullar kabul etmeyebilir

Top Bottom