Neler Yeni

Lod değeri çok düşük olan mouse önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Fatih Kudu
Lod değeri çok düşük olan mouse önerisi kablosuz olursa daha iyi olur 1000tlye kadar
Şu anda basilisk v2 kullanıyorum bundan daha iyi bir lod değeri sunan mouse önerebilirseniz sevinirim.Eskiden everest smg32 kullanıyordum lod değeri efsane idi kalkar kalkmaz kesiyordu imleci ancak sensör hatasi ve tuşu cabuk bozuluyordu buna uygun bir mousu inerirseniz sevinirim

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Lod değeri çok düşük olan mouse önerisi kablosuz olursa daha iyi olur 1000tlye kadar
Şu anda basilisk v2 kullanıyorum bundan daha iyi bir lod değeri sunan mouse önerebilirseniz sevinirim.Eskiden everest smg32 kullanıyordum lod değeri efsane idi kalkar kalkmaz kesiyordu imleci ancak sensör hatasi ve tuşu cabuk bozuluyordu buna uygun bir mousu inerirseniz sevinirim
Belki Bloody mouselar olabilir ama onlar ağır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Fatih Kudu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet onlara baktım ancak hem ağırlar hemde kablosuz özellikli iyi bir mousunu bulamadım forumda şu anda paylaşılan Darmoshark m3 bu konuda nasıldır rtingste baktım 1.2mm yazıyor ancak bu kadar para verdikten sonra beğenmediğim bişeyleri cikarsa (fazla tuşu olmaması eksi bi durum dpi tuşu altta vsaire) iade edemedigimden patlayabilir bundan korkuyorum lod değeri gerçekten iyi midir? acaba

Top Bottom