Logitech değişim ürünü gümrükte kaldı ne yapabilirim

Muz Cumhuriyetinde sıradan bir gün.

depositphotos_93512740-stock-photo-funny-chimpanzee-close-up-portrait.webp

SON GÜNCELLEME ;
Hiçbir şekilde karara itiraz edemiyorum logitech in gönderdiği bu ürünün değeri yoktur değişim ürünüdür belgeleri işe yaramadı , logitech sağolsun vergileri Ödemiş ben bu itirazı yaparken . Pazartesi günü gümrüğe vekalet verip ürünün bana gelmesini isteyeceğim . Oda şöyle ilerleyecek bana ups bir mail attı İstanbul gümrüğüne oradaki ofise bu iş için vekâlet verip gümrük çıkışını yaptıracağım , vekâletin orijinalini oraya kargolamam lazım olucak yani iş üstüne iş .

SON GÜNCELLEME ;
Hiçbir şekilde karara itiraz edemiyorum logitech in gönderdiği bu ürünün değeri yoktur değişim ürünüdür belgeleri işe yaramadı , logitech sağolsun vergileri Ödemiş ben bu itirazı yaparken . Pazartesi günü gümrüğe vekalet verip ürünün bana gelmesini isteyeceğim . Oda şöyle ilerleyecek bana ups bir mail attı İstanbul gümrüğüne oradaki ofise bu iş için vekâlet verip gümrük çıkışını yaptıracağım , vekâletin orijinalini oraya kargolamam lazım olucak yani iş üstüne iş .
Logitech'e hellal olsun sattığı malın arkasında durmuş, başka firma olsaydı vergi ödemez sizin sorununuz diyip geçerdi. Yine ucuz atlatmışsınız.

Logitech'e hellal olsun sattığı malın arkasında durmuş, başka firma olsaydı vergi ödemez sizin sorununuz diyip geçerdi. Yine ucuz atlatmışsınız.
babadır firmalar arasında ürün değişimi ilgisi her şeyiyle

YENİ GÜNCELLEME; Caanım türkiyem gümrük işlerini yapmam için illa aracaı firma sokuyor araya UNSPED diye bir firma benim için gümrük işlerini yapacağını söyledi ve 4000 tl kendi ücretleri olduğunu ekstra kdv eklenirkene benim ödemem gerektiğini kargo ücreti çıkacağını sonrasında tarafıma pul vergisi yansıtılacağını söyledi eyw dedim kapattım artık bir mousem yok :).

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,272
Üyeler
184,611
Son üye
yattara
Geri