f310da titreşim yok 710da var.F310 modelini almayı düşünüyorum, kablolu olması dışında ne gibi farkları var, bilen birisi aydınlatabilir mı?
Titreşim ve malzeme kalitesi vardıF310 modelini almayı düşünüyorum, kablolu olması dışında ne gibi farkları var, bilen birisi aydınlatabilir mı?
Bende var 2017de aldim 2020de kablosu temassızlik yapti ve oynanmadi bu game pad ile toplam 600 saat yaptim 500 saat gibi basladi temazsizlik ve bu yuzen gittim dandiriklerden aldim onlarda ayni suan 710 var cok daha rahat agir olmasi daha iyi hissettiriyorF310 modelini almayı düşünüyorum, kablolu olması dışında ne gibi farkları var, bilen birisi aydınlatabilir mı?
Birkaç yerde algılamama sorununun olduğunu söyleyenleri gördüm. Ne kadar oldu alalı, herhangi bir problem yaşadın mı şimdiye kadar?Bende var 2017de aldim 2020de kablosu temassızlik yapti ve oynanmadi bu game pad ile toplam 600 saat yaptim 500 saat gibi basladi temazsizlik ve bu yuzen gittim dandiriklerden aldim onlarda ayni suan 710 var cok daha rahat agir olmasi daha iyi hissettiriyor
Hocam birde mesela kablo orgu olmadigi icin dolaniyor onun disinda kaliteliBirkaç yerde algılamama sorununun olduğunu söyleyenleri gördüm. Ne kadar oldu alalı, herhangi bir problem yaşadın mı şimdiye kadar?
O fiyata xbox controller almak daha iyi değil mi? Windows desteği daha iyi olduğundan söylüyorum. Dual sense oyunlarda hiç sıkıntı çıkarttı mı?Bütçenizi artırma imkanınız varsa DualSense almanızı tavsiye ederim. Evet F710 bu bütçede alınabilecek normal bir Gamepad ancak kendim DualSense'e geçince fark ettim. Cidden dandik bi Gamepadmiş. Ama sana kaliteli gelecektir.