Neler Yeni

LOGİTECH F710 BAĞLANTI SORUNU YARDIM

Atius

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
atacan atmaca
Arkadaşlar f710 bağlantı sorunu yaşıyorum birden kolun bağlantısı gidiyor yeşil ışık yanıp sönüyor sonra geliyor bu anlık oluyor kimi zaman 10-20dkde bir yaşıyorum kimi zaman dakikada 20 kere yaşıyorum bunun sebebini çözümünü bilen var mı yapmadığım şey kalmadı windows 11 kullanıyorum

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,403
İsim
Oğuz
Mesafesi çok uzak değil F710'un. PC'ye yakın oynamaya çalış.

AcunA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Yusuf hızlı
Bununla ilgili youtube bir dünya video var hepsini dene istersen

Atius

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
atacan atmaca
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

lorddraq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
muhammed erkenez
3 farklı pil denedim

kasanın dinindeyim :(

2013'ten kalmış forumdaki şeyleri bile denedim
Aslında çözümü çok basit: "Almayın." Ben 2 farklı f710 ile denedim, ikisinde de bağlantı kopuyor, cihaz kendini resetliyor, ışığı yanıp sönüyor ve o süre zarfında drift sorununa benzer bir sorun oluşuyor ama yazılımsal bir sıkıntı, cihaz bağlanınca düzeliyor. Anladığım kadarıyla kalıcı bir çözümü yok ama geçici çözüm olarak en azından 1-2 saat sıkıntısız oynamak istiyorsanız pilin bir tanesini ya da ikisini, canınız nasıl isterse, çıkarın sonra x tuşuna en az 10 saniye basılı tutun, 1 dk basmanıza gerek yok, devrelerdeki kapasitörlerde boşaltma yapıyormuş, bu şekilde denediğimde 1-2 saat sorun çıkarmıyor. Işıklı USB-çoğaltıcıya bağlamak bende işe yaramadı ama yine de ışıklı USB çoğaltıcıda takılı :) Benim söyleyeceklerim bu kadar. Ek olarak: F310'da hiçbir sorun yok gayet stabil çalışıyor. Ek2: Oceangate'in milyarderleri Titanic enkazına taşıyan Titan denizaltısının kontrolünü F710 ile yapmışlar, birçok şirket kullanıyormuş gerçi ama biz bunun geyiğini yapmıştık bir arkadaşla "denizaltının neden battığı belli oldu, bağlantı kopmuştur" gibisinden :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,136
Üyeler
159,580
Son üye
suleyman cakir 121212
Top Bottom