Neler Yeni

Logitech F710 Pil Uyumluluğu

metehan44

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
mede
Merhabalar Logitech F710 Gamepad aldım 3-4 hafta önce içinde duracell marka pil ile geldi her bir pil 1.5v güç sağlıyor. Bu piller daha azalmadı ama illa bir gün bitecek diye pil almak istiyorum. Hali hazırda bimden aldığım Duracell 2600 mAh şarjlı piller var ama bu pillerinde sağladığı güç 1.2v değerinde. Kumandada pili çıkardığımızda pil yuvasının altında 1.5v yazıyor. Bu 1.2v pilleri kullanmam bir sorun yaratacakmıdır. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,944
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Bendede var 1500 mah duracel kullanıyorum. 1.2v dediği şarj edilebilir piller var onu diyor. 1.5v olan normal saat pili işte. Pek bir parkı yok ama orada yazanı uygulamak daha sağlıklıdır.

metehan44

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
mede
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bendede var 1500 mah duracel kullanıyorum. 1.2v dediği şarj edilebilir piller var onu diyor. 1.5v olan normal saat pili işte. Pek bir parkı yok ama orada yazanı uygulamak daha sağlıklıdır.
Şöyle bir durumda var. 1.2v pili takınca titreşim motorları daha az titriyor ve kablosuz mesafe azalıyor. Zaten 1.2 olduğundan titreşimin azalacağını biliyordum. Demek istediğim cihaza zarar verir mi. Pek sanmıyorum ama sizinde görüşünüzü almak istedim.

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,944
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Vermez. 1.2 v pil güç verimi biraz daha az olduğu için 1.5v ye göre ondan daha az titrer.

Top Bottom