Neler Yeni

Logitech G F710 Alınır mı ?

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,757
İsim
Taha yücel
F710 gamepad alınır mı sıkıntı felan çıkarırmı bi kere daha alamam zaten 375 gamepad bu bozulursa daha napim ben oynayacağım oyunlar PES2021 fifa forza horizon 4 genelde pc de oynucam ama arada pc yi televizyona bağlarım pes2021 felan oynarım beni memnun eder mi? çekim mesefaesi nasıl 4-5 metreden çeker mi ? koltuktan televizyona ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

bide kurulumu nasıl ?

ekstra olarak rampage ve msi gamepad var hangini alayım ??

rampage gamepad:https://www.itopya.com/snopy-rampage-sg-rps4-plus-beyaz-bluetooth-ps4-gamepad/

msi:https://www.itopya.com/msi-gg-force-gc30-kablosuz-pc-uyumlu-gamepad/

muralty

80+ Bronze
F710 gamepad alınır mı sıkıntı felan çıkarırmı bi kere daha alamam zaten 375 gamepad bu bozulursa daha napim ben oynayacağım oyunlar PES2021 fifa forza horizon 4 genelde pc de oynucam ama arada pc yi televizyona bağlarım pes2021 felan oynarım beni memnun eder mi? çekim mesefaesi nasıl 4-5 metreden çeker mi ? koltuktan televizyona ?

bide kurulumu nasıl ?

rampage gamepad:https://www.itopya.com/snopy-rampage-sg-rps4-plus-beyaz-bluetooth-ps4-gamepad/

msi:https://www.itopya.com/msi-gg-force-gc20-pc-android-uyumlu-gamepad/
Msi o yuvarlakları takılıyor
Rampage bilmiyorum
F710 alınır
Kopma sorunları için uzatmayı kullanmalısın
Harley quini etiketle ben etiketleyemiyorum

KeReM 1963

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,750
İsim
Kerem ORUÇ
İlgilendiği Kategoriler
Yurtdışı Alışverişi
Instagram
oruckereem
Steam
Kerem1963
Discord
Kerem1963 #8121
Alınır , fiyatına göre çok iyi bir gamepad

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,468
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi

bide kurulumu nasıl ?

msi:https://www.itopya.com/msi-gg-force-gc30-kablosuz-pc-uyumlu-gamepad/
Bu bütçeye F710'dan güzel bir gamepad yok. F710 öneririm. Bayağıdır kullanıyorum. Wireless f710, bluetooth değil ama. Bluetooth istiyorsan başka modellere bakman lazım. F710 ile ilgili merak ettiğin başka bir şey varsa sorabilirsin.

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,757
İsim
Taha yücel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu bütçeye F710'dan güzel bir gamepad yok. F710 öneririm. Bayağıdır kullanıyorum. Wireless f710 bluetooth değil ama. Bluetooth istiyorsan başka modellere bakman lazım. F710 ile merak ettiğin başka bir şey varsa sorabilirsin.
nasıl yani işte dongle olanı diyorum ben dongle takıyon oynuyon ya ondan alıcam zaten pc de bluetooh yok ki

tuşlarda felan sıkıntı yapmaz dimi bide uzatma kablosunu kullansam 4-5 metre uzağa çeker mi televizyona bağlıcam pc yi koltuktan pes oynucamda

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,468
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
nasıl yani işte dongle olanı diyorum ben dongle takıyon oynuyon ya ondan alıcam zaten pc de bluetooh yok ki

tuşlarda felan sıkıntı yapmaz dimi bide uzatma kablosunu kullansam 4-5 metre uzağa çeker mi televizyona bağlıcam pc yi koltuktan pes oynucamda
Evet şöyle bir alıcısı var. Bu alıcıyı takıp kullanıyorsun.

51jFmYMP2HL._AC_SL1000_.jpg

Uzatma kablosuna gelirsek. Uzatma kablosu şu işe yarıyor. Şimdi ben uzatma kablosunu takmadığım zaman günde 1-2 defa 2-3 saniyelik kopma oluyor ama rahatsız edecek seviye de değil. Uzatma kablosunu taktığında bu kopma olayı tamamen kayboluyor.

Ne kadar mesafeden kullanılabilir diye soracak olursan. Evin en uç köşesinden kullanmayı denedim. Yani bi 20 metre vardır rahat. Sorunsuz çekiyordu.

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,757
İsim
Taha yücel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet şöyle bir alıcısı var. Bu alıcıyı takıp kullanıyorsun.

Uzatma kablosuna gelirsek. Uzatma kablosu şu işe yarıyor. Şimdi ben uzatma kablosunu takmadığım zaman günde 1-2 defa 2-3 saniyelik kopma oluyor ama rahatsız edecek seviye de değil. Uzatma kablosunu taktığında bu kopma olayı tamamen kayboluyor.

Ne kadar mesafeden kullanılabilir diye soracak olursan. Evin en uç köşesinden kullanmayı denedim. Yani bi 20 metre vardır rahat. Sorunsuz çekiyordu.
teşekkürler zaten çok uzaktan kullanmıcam oyun konsolu gibi düşün kosnol yerine pc yi televizyona bağlıcam koltuktan pes fifa forza oynarım 4-5 metre var zaten teşekkürler zaten 2 gün önce mediamarkta inceledim kolu ele güzel oturuyor tutuşu felan iyi

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,468
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
teşekkürler zaten çok uzaktan kullanmıcam oyun konsolu gibi düşün kosnol yerine pc yi televizyona bağlıcam koltuktan pes fifa forza oynarım 4-5 metre var zaten teşekkürler zaten 2 gün önce mediamarkta inceledim kolu ele güzel oturuyor tutuşu felan iyi
Ele oturması konusunda Xbox ile kimse rakip olamaz. F710'nun şekli biraz eski duruyor ama 2 günde alışıyorsun hemen.

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,757
İsim
Taha yücel
Ele oturması konusunda Xbox ile kimse rakip olamaz. F710'nun şekli biraz eski duruyor ama 2 günde alışıyorsun hemen.
xboxa zaten kimse rakip olamaz çok seviyorum o kolu almak istedim ama çok pahalı 800 tl ne abi yaklaşk 1 k bir kol o kadar olurmu ya

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,468
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
xboxa zaten kimse rakip olamaz çok seviyorum o kolu almak istedim ama çok pahalı 800 TL ne abi yaklaşk 1 k bir kol o kadar olurmu ya
Haklısın gerçekten çok pahalı. Onun yerine 2 tane F710 alırım kardeşimle pes/fifa akarım daha iyi.

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,948
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
5 senelik f710 kullanıyorum hala taş gibi.

Top Bottom