Neler Yeni

Logitech g PRO Superlight İçinden Çıkan Aparat Ne İşe Yarıyor?

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
748
İsim
Furkan
beyler logitech g pro superlight aldım yeni geldi normal usbyi kasaya takıp çalıştırılıyormuş. şarjı bitince kablosu takılıyor v.s ama içinden usbnin takılı olduğu bi aparat çıktı kablosunun ucuna takılıyor sanırım o ne işe yarıyor bilgisi olan varmı?

Mustifa

80+ Bronze
beyler logitech g pro superlight aldım yeni geldi normal usbyi kasaya takıp çalıştırılıyormuş. şarjı bitince kablosu takılıyor v.s ama içinden usbnin takılı olduğu bi aparat çıktı kablosunun ucuna takılıyor sanırım o ne işe yarıyor bilgisi olan varmı?
Fotoğrafını atma imkanınız var mı?

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
748
İsim
Furkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fotoğrafını atma imkanınız var mı?
şifre sıfırlamam gerek müsaitseniz bi youtubeden video izlerseniz anlarsınız beni zaten de anlamadım ben pek. küçük birşeu usb bellek boyutunda

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Uzatma kablosundan bahsediyorsun sanırım. Kasan uzaktaysa alıcısını o kabloya takıp daha yakın bir yere konumlandırmanı sağlıyor.

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
748
İsim
Furkan
Uzatma kablosundan bahsediyorsun sanırım. Kasan uzaktaysa alıcısını o kabloya takıp daha yakın bir yere konumlandırmanı sağlıyor.
sanırım şarj kablosunun ucuna takılıyor ama dediğiniz gibi sanırım. kasam masada solda mouse sağda arada max 100 120 cm vardır. sizce kullanmalı mıyım

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
sanırım şarj kablosunun ucuna takılıyor ama dediğiniz gibi sanırım. kasam masada solda mouse sağda arada max 100 120 cm vardır. sizce kullanmalı mıyım
Evet ucuna takılıyordu galiba. Normal kullanırken bir gecikme hissetmiyorsan gerek yok. Biraz deneyimleyip öyle karar ver en iyisi.

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
748
İsim
Furkan
Evet ucuna takılıyordu galiba. Normal kullanırken bir gecikme hissetmiyorsan gerek yok. Biraz deneyimleyip öyle karar ver en iyisi.
acaba diğer türlü bluetooth olarak ama bunu kullanınca lightspeed olarak kullanılıyor sanırım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

yinede teşekkür ederim. saolasın

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
acaba diğer türlü bluetooth olarak ama bunu kullanınca lightspeed olarak kullanılıyor sanırım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

yinede teşekkür ederim. saolasın
İkisi arasında hiçbir fark yok ikisi de lightspeed. Sadece dediğim gibi aradaki mesafeyi kısaltmak için bir çözüm. rica ederim.

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
748
İsim
Furkan
İkisi arasında hiçbir fark yok ikisi de lightspeed. Sadece dediğim gibi aradaki mesafeyi kısaltmak için bir çözüm. rica ederim.
anladım. teşekkür ederim. kabloyu şarj için kullanıcam nasıl olsa ucuna taktım şimdilik ilerde kablo görünmesini istemezsem çıkarır koyarım kutusuna tekrardan teşekkürler

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
anladım. teşekkür ederim. kabloyu şarj için kullanıcam nasıl olsa ucuna taktım şimdilik ilerde kablo görünmesini istemezsem çıkarır koyarım kutusuna tekrardan teşekkürler
rica ederim dostum güle güle kullan.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,777
Üyeler
166,081
Son üye
sefa Gürel
Top Bottom