Neler Yeni

Logitech G Pro X destek

Atius

80+ Bronze
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
366
İsim
atacan atmaca
Merhaba başlıkta da yazan Logitech G Pro X modelini almak üzreyeyim G933 yapısı ve sorunlarından dolayı logitech kulaklıklarından çok soğudum fakat şuan alınabilecek 2000 TL bandında başka kulaklık bulamadım açıkçası... Bu kulaklık ile ilgili olarak tecrübesi olanlar, al alma diyenler yoruma gelebilir mi tecrübeleriniz ve fikirleriniz benim için şuan çok önemli. Dolby Atmos'u çok severim sesin geldiği yönden mesafesini de bilmek gerçekten çok büyük + ama güzel ülkemde maalesef her istediğimizi aynı anda almak için üstünde 1k 1k koya koya gitmemiz gerekiyor... Bu kulaklık yerine önerisi olanlara da açığım

Atius

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
366
İsim
atacan atmaca
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
upupup

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Mehmet Çelebi
Kardeşim mikrofonundan memnun olmadığım için cloud 2 kulaklığımı satıp g pro x aldım. Mikrofonu gayet güzel fakat oyunlarda ayak seslerini vs ayırt edemiyorum. Cloud 2 ye göre sesi daha az. Her türlü ayarı denedim ama çözemedim durumu. Tekrar cloud 2 ye döneceğim.

Atius

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
366
İsim
atacan atmaca
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kardeşim mikrofonundan memnun olmadığım için cloud 2 kulaklığımı satıp g pro x aldım. Mikrofonu gayet güzel fakat oyunlarda ayak seslerini vs ayırt edemiyorum. Cloud 2 ye göre sesi daha az. Her türlü ayarı denedim ama çözemedim durumu. Tekrar cloud 2 ye döneceğim.
Ben de başta edemiyodum ama şuan ediyorum alışkanlıkla alakalı bence etme gerçekten çok iyi ses kastırıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,709
Üyeler
166,069
Son üye
Alkolik
Top Bottom