Neler Yeni

Logitech g pro x ekolayzır ayarı

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,421
İsim
Bilal Tepe
Kulaklık yarın elime gelicek ekolayzır ayarına gerek var mı sizce ekolayzır ayarı bilen biri atabilir mi ayrıca micrafon için vs ayar var mı ?

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,915
İsim
Mehmet
G535 kullanıyorum, G Hub üzerinden toplulukta başkalarının paylaştığı EQ ayarlarını deniyorum ara sıra. Arada hoşuma gidenler oluyor. G Pro X için çok daha fazla hazır ayar paylaşılmıştır muhtemelen. Onlardan faydalanabilirsin.

Bu incelemeyi dikkatli izlemedim ama dk 13 civarında EQ ayarı da öneriyor sanırım:

Buna da bakabilirsin. Hayırlı olsun.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,421
İsim
Bilal Tepe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
G535 kullanıyorum, G Hub üzerinden toplulukta başkalarının paylaştığı EQ ayarlarını deniyorum ara sıra. Arada hoşuma gidenler oluyor. G Pro X için çok daha fazla hazır ayar paylaşılmıştır muhtemelen. Onlardan faydalanabilirsin.

Bu incelemeyi dikkatli izlemedim ama dk 13 civarında EQ ayarı da öneriyor sanırım:

Buna da bakabilirsin. Hayırlı olsun.
Teşekkür ederim ekolayzır ayarı yapmadan hazır ayarlardan FPS modu vs kullanılır mı sizce ?

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Ahmet Şeker
Teşekkür ederim ekolayzır ayarı yapmadan hazır ayarlardan FPS modu vs kullanılır mı sizce ?
hocam bu biraz size kalmış bir şey aslında bende başka bir marka model kulaklık var hem insanların paylaştıklarını denedim hem hazır ayarları denedim insanların paylaştığı daha çok hoşuma gitmişti onu kullanıyorum sizde oyuna girip sırayla deneyin en çok hangisi hoşunuza giderse onu kullanırsınız.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,421
İsim
Bilal Tepe
hocam bu biraz size kalmış bir şey aslında bende başka bir marka model kulaklık var hem insanların paylaştıklarını denedim hem hazır ayarları denedim insanların paylaştığı daha çok hoşuma gitmişti onu kullanıyorum sizde oyuna girip sırayla deneyin en çok hangisi hoşunuza giderse onu kullanırsınız.
Hiç anlamam ekolayzirdan hiç yapmadım

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,421
İsim
Bilal Tepe
Kulaklık Nasıl Benim Arkadaş Hediye edicekde bana kendisine başka aldı
Yarın gelcek açıkçası bu fiyat bandında başka iyi model olduğunu sanmiyorum hs80 bakabilirsin istersen benim içime Logitech sindi logitech aldim

bana beko derler

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Ekolayzer ayarı kişiden kişiye değişir. Ama G PRO X'in en temel sorunu, tiz duyarlılığı olan bir kulaklık olması. Yani çok fazla "harsh" sesi duyarsın, eğer 4K 8K ve 16K'yi arttırırsan. Ek olarak midlerde bir miktar distortion var.

Rap, Hiphop, EDM çok dinliyorsan bir miktar 32 ve 64 Hz'i arttırabilirsin, 4 veya 5 dB yapılabilir.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,421
İsim
Bilal Tepe
Ekolayzer ayarı kişiden kişiye değişir. Ama G PRO X'in en temel sorunu, tiz duyarlılığı olan bir kulaklık olması. Yani çok fazla "harsh" sesi duyarsın, eğer 4K 8K ve 16K'yi arttırırsan. Ek olarak midlerde bir miktar distortion var.

Rap, Hiphop, EDM çok dinliyorsan bir miktar 32 ve 64 Hz'i arttırabilirsin, 4 veya 5 dB yapılabilir.
Hiçbir ayariyla oynamamasam nasıl olur ?

EmreUzn3

80+ Bronze
Yarın gelcek açıkçası bu fiyat bandında başka iyi model olduğunu sanmiyorum hs80 bakabilirsin istersen benim içime Logitech sindi logitech aldim
ya aman aman aşırı iyi olması gerekmiyor zaten ben normalde 500 300 tl arası kulaklık kullandım bu zamana kadar hediye olarak vericeği kulaklık 2500 3000 tl arası :D merak ediyorum nasıl fark var belli olur mu fark kalite diye

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,421
İsim
Bilal Tepe

Hs80 usb alcaktim lakin bunu aldım umarım hs80 almadığına pişman etmez
Mesaj otomatik birleştirildi:

ya aman aman aşırı iyi olması gerekmiyor zaten ben normalde 500 300 TL arası kulaklık kullandım bu zamana kadar hediye olarak vericeği kulaklık 2500 3000 TL arası :D merak ediyorum nasıl fark var belli olur mu fark kalite diye
Açıkçası evet olur

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,421
İsim
Bilal Tepe
Bu sana bağlı dediğim gibi ben yazılımlı denedim sonra birkac sorun çıkınca g hubu sildim 2 yıldır bu şekilde kullanıyorum sadece fps için cok iyi şekilde çalışıyor duymadığım ses yok. Şarkıdır, filmdir bilemiyorum onlari tabi.
Tamamdir teşekkür ederim son soru olarak g hub u yüklesem ayar degissem sonra silsem normal 0 ayarlarında mi çalışır ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,423
Üyeler
167,117
Son üye
omerfarukdrnn
Top Bottom