Neler Yeni

Logitech G Pro X Wireless ses az geliyor

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,157
İsim
Emir
Cloud 2 kablolusu vardı bende. Cloud 2 deki sesi fulleyince o kulağa vuran bası hissetirmiyor logitech. Basları daha hisli cloud 2 nin. Bası hiç yok demiyorum* cloud 2 ye göre o sesi fulleyince kulağa titretme olayı cloud2 deki logitechde yok :) . Ama genel tiz midler logitech daha iyi gibi geldi. Şarkı dinlerken daha güzel hissetiriyor logitech. Logitechi kulağıma taktığımda aslında cloud 2 nin kafamı sıktığını fark ettim. 2-3 yıldır alışmışlık galiba hissetmemişim. Rahatlık olarak Logitech daha iyi geldi ama kullanıcı yorumum değişiklik gösterir her insanda. Bir yerde deneyip tecrübe etmen daha iyi olacaktır. Şuanlık ses seviyesi yeterli gibi sayılır ancak cloud 2 deki fulleyince gelen ses veya youtube da ses %1-2 de video izlemeye alıştığım için şuanlık ses seviyesi az geldi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu kulaklık markanın en üst modellerinden. Normal fiyatı 6 dan aşağı değil ve bulamıyordum almış olduğum fiyat denk geldi. Çoğu prof ve kullanıcı bunu kullanıyor diye aldım
Dediğin kulaklık cloud 2 ile bariz farklar var mı?Ben olacağını sanmıyorum.Yıllardır g pro x ile cloud 2 kıyaslandığını gördüm.İkisi arasında da bariz fark yok diye biliyorum.Kulaklığın ederi 4.5k edeceğini asla sanmam.
dipnot:Yukarıda belirtmişsin farkları fakat bariz fark var mı diye soruyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Berkay Şenocak
İlgilendiği Kategoriler
Monitör, Ekran kartı, Overclock, Undervolt
Dediğin kulaklık cloud 2 ile bariz farklar var mı?Ben olacağını sanmıyorum.Yıllardır g pro x ile cloud 2 kıyaslandığını gördüm.İkisi arasında da bariz fark yok diye biliyorum.Kulaklığın ederi 4.5k edeceğini asla sanmam.
dipnot:Yukarıda belirtmişsin farkları fakat bariz fark var mı diye soruyorum
İkiside zaten geçerli kulaklıklar. Aynı sınıf ve fiyatları yakın. Üst seviye kulaklıklar arasında ne kadar fark olabilir ki? Konfor ve kablosuz. Onun dışında anlattığım gibi çok bir fark yok. Bahsettiğin corsairı alsam da bunlardan iyi olacağı ne malum. Büyük bir fark özellikle ses kalitesinde görüceğimi sanmam. Fiyatı konusunda giriş seviyesi kablosuz kulaklıklar 1500-2000 den başlıyor zaten. Bahsettiğimiz kulaklıklar giriş seviyesi değil. Ben nerdeyse bütün kulaklıkları markalarını denedim. 4500 TL günümüz fiyatlarıyla cloud 3 wireles veya logitech g pro x wiriles için bedeva para.

Son düzenleme:

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,157
İsim
Emir
İkiside zaten geçerli kulaklıklar. Aynı sınıf ve fiyatları yakınx üst seviye kulaklıklar arasında ne kadar fark olabilir ki? Konfor ve kablosuz. Onun dışında anlattığım gibi çok bir fark yok. Bahsettiğin corsairı alsam da bunlardan iyi olacağı ne malum. Büyük bir fark özellikle ses kalitesinde görüceğimi sanmam. Fiyatı konusunda giriş seviyesi kablosuz kulaklıklar 1500-2000 den başlıyor zaten. Bahsettiğimiz kulaklıklar giriş seviyesi değil. Ben nerdeyse bütün kulaklıkları kullandım 4500 TL günümüz fiyatlarıyla cloud 3 wireles veya logitech g pro x wiriles için bedeva para.
ses kalitesi açısından bir şey diyemem fakat rahatlık açısından corsair daha rahat bir kulaklık

Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Berkay Şenocak
İlgilendiği Kategoriler
ses kalitesi açısından bir şey diyemem fakat rahatlık açısından corsair daha rahat bir kulaklık
Mesajlarını incelediğimde sadece 1 kulaklığın holiganlığı yapıyorsun. Konuyla alakalı bile değil. bahsetmiş olduğun markanın üst seviyesini kullandım voidi. Evet rahat kulaklık çünkü kafanda durmuyo baskı yapmıyo kulaklık direk iade ettim

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,157
İsim
Emir
Mesajlarını incelediğimde sadece 1 kulaklığın holiganlığı yapıyorsun. Konuyla alakalı bile değil. bahsetmiş olduğun markanın üst seviyesini kullandım voidi. Evet rahat kulaklık çünkü kafanda durmuyo baskı yapmıyo kulaklık direk iade ettim
Konuyla alaklı değil?
Void elite cloud 2 barracuda x cloud core w arctis 5 arctis 9 deneyimledim.Aralarında en rahatı hs80 diyebilirim,övme sebebim de en tatmin eden kulaklıktı.Kafanda durmama sebebi ise ayar yapamamamışsındır + olarak hs80 void eliteden daha rahat ve daha kaliteli bir kulaklık.

Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Berkay Şenocak
İlgilendiği Kategoriler
Konuyla alaklı değil?
Void elite cloud 2 barracuda x cloud core w arctis 5 arctis 9 deneyimledim.Aralarında en rahatı hs80 diyebilirim,övme sebebim de en tatmin eden kulaklıktı.Kafanda durmama sebebi ise ayar yapamamamışsındır + olarak hs80 void eliteden daha rahat ve daha kaliteli bir kulaklık.
Hs80 en iyi kulaklık tamamdır. Konuya çok yardımcı oldun

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,915
İsim
Mehmet
G535 te apo eq kullanmıştım bir süre, sesi bozmadan artırmıştı. Lakin 1-2 uygulamada ses direkt kesiliyordu veya sadece cızırtı yapıyordu, win 11 e geçince daha fazla sorun yaratmaya başladı ben de sildim. Alışınca sesi yeterli geldi, bazen müzik dinlerken Windows ayarlarında bir seçeneği kapatıyorum sesi bi tık yükseliyor, eve geçince bakar yazarım unutmazsam.

Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Berkay Şenocak
İlgilendiği Kategoriler
G535 te apo eq kullanmıştım bir süre, sesi bozmadan artırmıştı. Lakin 1-2 uygulamada ses direkt kesiliyordu veya sadece cızırtı yapıyordu, win 11 e geçince daha fazla sorun yaratmaya başladı ben de sildim. Alışınca sesi yeterli geldi, bazen müzik dinlerken Windows ayarlarında bir seçeneği kapatıyorum sesi bi tık yükseliyor, eve geçince bakar yazarım unutmazsam.
Çok iyi olur hocam 3 program denedim bugün bahsettiğin sorunlarla karşılaştım sürekli

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
MCMLXXVIII
Yeni aldım Cloud 2 den geçtim çok fark var sesi nasıl artırabilirim. Kullanan arkadaşlar ayarlarını ses ayarlarını paylaşabilirlermi. Ayrıca sesi yükseltmek için harici bir program önerisi olan var mı ?

Logitech G Pro X kullanıyorum G-Hub ile beraber THX Spatial Audio yazılımı var onu kurup kullandım gayet memnunum istersen özelden yazarsan programı göndereyim bir de onunla dene.

AlphaOMG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
722
İsim
Ömer Keskin
Malesef olmuyor EQ ayarı mevcut ama yükseltmiyor. Düzgün bir sound booster çözebileceğini düşünüyorum. Ama bulamadım henüz
Mesaj otomatik birleştirildi:

40mm sürücülü steelseries kullandım cloud 2 ile aynı ses düzeyindeydi. 3mm hiç bir şey fark edeceğini düşünmüyorum. Pil süresi korumak amaçlı direk sesi azaltmış olabilirler sürücü ile ilgili bir sorun olduğunu düşünmüyorum
Alakası var dostum. Cloud 2 kullanırken aynı oyunu %28 ses seviyesinde oynarken Cloud Alpha S kullanırken %42 ses seviyesinde aynı doygunluğa geliyor. Cloud Alpha S 50mm sürücülere sahip. Ayriyetten ses sürücleri direkt olarak kulaklığın verebileceği max Db’ye etkisi var. Cloud 2 118 max Db , Alpha S 98 max Db’ye sahip.

Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Berkay Şenocak
İlgilendiği Kategoriler
Alakası var dostum. Cloud 2 kullanırken aynı oyunu %28 ses seviyesinde oynarken Cloud Alpha S kullanırken %42 ses seviyesinde aynı doygunluğa geliyor. Cloud Alpha S 50mm sürücülere sahip. Ayriyetten ses sürücleri direkt olarak kulaklığın verebileceği max Db’ye etkisi var. Cloud 2 118 max Db , Alpha S 98 max Db’ye sahip.
İllaha bir etkisi vardırda kullandığım 40 mm lerdende ses seviyesi düşük bu kulaklık

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Berkay Şenocak
İlgilendiği Kategoriler
Logitech G Pro X kullanıyorum G-Hub ile beraber THX Spatial Audio yazılımı var onu kurup kullandım gayet memnunum istersen özelden yazarsan programı göndereyim bir de onunla dene.
Ücretli galiba program

Gorkeemmm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
436
İsim
Gorkem Yavuz
Yeni aldım Cloud 2 den geçtim çok fark var sesi nasıl artırabilirim. Kullanan arkadaşlar ayarlarını ses ayarlarını paylaşabilirlermi. Ayrıca sesi yükseltmek için harici bir program önerisi olan var mı ?
Nasıl farklar vardı? Cloud 3 almaya kararlıyım.

Top Bottom