Dediğin kulaklık cloud 2 ile bariz farklar var mı?Ben olacağını sanmıyorum.Yıllardır g pro x ile cloud 2 kıyaslandığını gördüm.İkisi arasında da bariz fark yok diye biliyorum.Kulaklığın ederi 4.5k edeceğini asla sanmam.Cloud 2 kablolusu vardı bende. Cloud 2 deki sesi fulleyince o kulağa vuran bası hissetirmiyor logitech. Basları daha hisli cloud 2 nin. Bası hiç yok demiyorum* cloud 2 ye göre o sesi fulleyince kulağa titretme olayı cloud2 deki logitechde yok . Ama genel tiz midler logitech daha iyi gibi geldi. Şarkı dinlerken daha güzel hissetiriyor logitech. Logitechi kulağıma taktığımda aslında cloud 2 nin kafamı sıktığını fark ettim. 2-3 yıldır alışmışlık galiba hissetmemişim. Rahatlık olarak Logitech daha iyi geldi ama kullanıcı yorumum değişiklik gösterir her insanda. Bir yerde deneyip tecrübe etmen daha iyi olacaktır. Şuanlık ses seviyesi yeterli gibi sayılır ancak cloud 2 deki fulleyince gelen ses veya youtube da ses %1-2 de video izlemeye alıştığım için şuanlık ses seviyesi az geldi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu kulaklık markanın en üst modellerinden. Normal fiyatı 6 dan aşağı değil ve bulamıyordum almış olduğum fiyat denk geldi. Çoğu prof ve kullanıcı bunu kullanıyor diye aldım
dipnot:Yukarıda belirtmişsin farkları fakat bariz fark var mı diye soruyorum