hocam 1.5k bütçeye dareu a950 pro 4k mi?tabii ki dragonfly bu konu tartışmaya kapalı
?hocam 1.5k bütçeye dareu a950 pro 4k mi?
Dragonfly'ın malzeme kalitesi, saktezleri, sensörü, mcu'su, switch'leri ve genel olarak daha birçok şeyi daha iyi ve daha ucuz f/p bir mousearalarında nasıl bi fark var
yani fiyat açısından az bi farkım olucak aralarında bişey farkedermi yani işte mesela bu yok ama superlightda falan o var bu var diye pişman olurmuyum kötü olmasından dolayı değil sadece aralarındaki farkı merak ettim?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dragonfly'ın malzeme kalitesi, saktezleri, sensörü, mcu'su, switch'leri ve genel olarak daha birçok şeyi daha iyi ve daha ucuz f/p bir mouse
1.5K bütçeye en iyi dareu a950 pro 4k mı var onu soruyorum?
Dragonfly'ın malzeme kalitesi, saktezleri, sensörü, mcu'su, switch'leri ve genel olarak daha birçok şeyi daha iyi ve daha ucuz f/p bir mouse
Evet1.5K bütçeye en iyi dareu a950 pro 4k mı var onu soruyorum
Superlight'da bir şey yok ki pişman olasınyani fiyat açısından az bi farkım olucak aralarında bişey farkedermi yani işte mesela bu yok ama superlightda falan o var bu var diye pişman olurmuyum kötü olmasından dolayı değil sadece aralarındaki farkı merak ettim
Dragonfly ve darmonshark 4k hz fakat gpx 1000 hz aralarında gözle görülür bir fark var monitör 165-240 hz arasıysa farkı anlarsınhocam ben aralarındaki farkı merak ediyorum mesela bu mouse da 4k hz var ama yani bu gözle görülür bi değişimmi onu merak ediyorum
hocam monitör 165hz yani bu söylediğine göre darmonshark m3 4k mı almalıyımSuperlight'da bir şey yok ki pişman olasınDragonfly al geç pişman olmazsın
Dragonfly ve darmonshark 4k hz fakat gpx 1000 hz aralarında gözle görülür bir fark var monitör 165-240 hz arasıysa farkı anlarsın
Dragonfly'da 4k hz zaten dragonfly tercih ethocam monitör 165hz yani bu söylediğine göre darmonshark m3 4k mı almalıyım