Logitech G102/203 Lightsync mouselarda Mercury sensör kullanılmıyor!

G203 ü CSGO icin alacağım ani refleksler için filan yeterli olmazmı?
Artık şu durumda alınmayacağını biliyorum ama mecbur.
linç yemek istemem ama g203 lıghtsync aldım memnunum baya flıckler peek ler atıyorum (ben dedim diye alma kefil fln değilim)

G203 Lightsync alanlar:
jedjcsrjdv.jpg

linç yemek istemem ama g203 lıghtsync aldım memnunum baya flıckler peek ler atıyorum (ben dedim diye alma kefil fln değilim)
Ani reflekslerde nasıl aniden çevirince sağa sola yuukarı filan şaşıyormu?

Böyle bir şeyi konu açarak belirttiğin için teşekkürler bu konuda bilgilenmiş oldum logitech gibi bir markadan böyle bir şey beklemezdim

prodigy mouse'un içine üfleyince çift tıklama sorunu gidiyor bu arada :D
bende öyle oldu en azından.

G203 ü CSGO icin alacağım ani refleksler için filan yeterli olmazmı?
Artık şu durumda alınmayacağını biliyorum ama mecbur.
Aga sakın alma videosu bile var redditte buraya bırakıyorum. Siyah olan G102 Prodigy beyaz olan ise G102 Lightsync ani dönüşlerde Prodigy takılmıyor ama Lightsync modeli takılma yapıyor.

Video

Aga sakın alma videosu bile var redditte buraya bırakıyorum. Siyah olan G102 Prodigy beyaz olan ise G102 Lightsync ani dönüşlerde Prodigy takılmıyor ama Lightsync modeli takılma yapıyor.

Video
Evet gördüm ne yapsam ben ya☹️

Evet gördüm ne yapsam ben ya☹️
Kardeşim alma alma. Alma. ENAYİ MİSİN SEN? ALMA :D YETER. :D 5 liralık mouseden farkı yok kanka farkında mısın? Neden 150-200 bayılacaksın ki buna? Bekle biraz. Gelir illa mağazaya bişeyler. En azından daha mantıklı şeyler. Ya da git 2. el sağlam bir şey bak.

Kardeşim alma alma. Alma. ENAYİ MİSİN SEN? ALMA :D YETER. :D 5 liralık mouseden farkı yok kanka farkında mısın? Neden 150-200 bayılacaksın ki buna? Bekle biraz. Gelir illa mağazaya bişeyler. En azından daha mantıklı şeyler. Ya da git 2. el sağlam bir şey bak.
Öyle yapıcam.

Herekse g203 önerdik ben bile aldim şimdi morel bozdu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,651
Üyeler
183,870
Son üye
ilhamiakca845
Geri