Yardım logitech g102 cs go da sag sol yapınca donma takılma sorunu

morose44

80+
Reaksiyon skoru
1
herkese merhabalar umarım konuyu yanlış yere açmamısımdır actıysam özür dilerim.
hadron g9 dan logıtech g102 ligsync geçtim ancak oyun için de mausu sağa sola cevirdigim de kasma takılma ve fps drop sorunu yaşıyorum. biraz araştırdım hiç bi cözüm bulamadım bu sorunu nasıl cözebilirim.
video:

Aynı mouse u kullanıyorum ve aynı sorunu yaşamıştım. Kabloda bir temassızlık vardı ve o kısmı kesip tekrar (kabloyu kısaltarak) mouse un içine bağlantısını yaptım ve sorun çözüldü. Kabloda bir sorun var mı yok mu buna bakmalısın önce

Aynı mouse u kullanıyorum ve aynı sorunu yaşamıştım. Kabloda bir temassızlık vardı ve o kısmı kesip tekrar (kabloyu kısaltarak) mouse un içine bağlantısını yaptım ve sorun çözüldü. Kabloda bir sorun var mı yok mu buna bakmalısın önce
Temassızlık varsa değişim yapıyorlardı , kendin uğraşmasaydın daha iyi olurdu

Mouse'un sensörü vb eski , bende de bir aralar tıklama sorunu vardı. Kendi kendine düzeldi
İade veya değişim isteyin

Garantisi bitmişti o yüzden kendim hallettim. Aynen garantisi varsa hiç uğraşmasın zaten ama garantisi bittiyse deneyebilirsin.

Temassızlık varsa değişim yapıyorlardı , kendin uğraşmasaydın daha iyi olurdu

Mouse'un sensörü vb eski , bende de bir aralar tıklama sorunu vardı. Kendi kendine düzeldi
İade veya değişim isteyin
ama bundan once g203 pordy aldım onda da aynısı oldu sonra onu ıade etdım teknosadan tekrar g203 aldm yıne aynısı olunca bu sefer g102 aldm sımdı aynı sorun bunda da var mausu oynatınca işlemci 100 100 olup fps drop gırıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Garantisi bitmişti o yüzden kendim hallettim. Aynen garantisi varsa hiç uğraşmasın zaten ama garantisi bittiyse deneyebilirsin.
nasıl düzeltdın çözum yöntemi nedır

• Beğen
Reaksiyonlar: RefX
ama bundan once g203 pordy aldım onda da aynısı oldu sonra onu ıade etdım teknosadan tekrar g203 aldm yıne aynısı olunca bu sefer g102 aldm sımdı aynı sorun bunda da var mausu oynatınca işlemci 100 100 olup fps drop gırıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

nasıl düzeltdın çözum yöntemi nedır
Mouse'un profilini değiştirmeyi deneyin
Mouselar'da yazılımsal olarak sorun var diye düşünüyorum

Geri