Arkadaşlar Herkese İyi Forumlar Hepiniz iyisinizdir inşallah , Size sorum Logitech G102 lghtysync White Mouse Aldım 149 TL'ye indirimli olarak , Siz hayırlı Olsun Mu geçmiş olsun mu bu fiyata bu mouse ona göre İade edeceğim çünkü herkes fikrini belirtirse memnun olurum
200tl ye razer ın Mouse ları oluyor ama 50tl problem ise 150tl ye güzel bir tercih hayırlı olsun. (bu Mouse ucuzladığından beri önerilmez oldu nedense)
Sensörünün önceki seri olan Prodigy'den daha kalitesiz ve eski bir sensör olduğu ortaya çıkmıştı ama 149 TL bugün yaklaşık 10$ yapıyor, bu açıdan bakınca çok avantajlı
Sensörünün önceki seri olan Prodigy'den daha kalitesiz ve eski bir sensör olduğu ortaya çıkmıştı ama 149 TL bugün yaklaşık 10$ yapıyor, bu açıdan bakınca çok avantajlı
Tabi hocam haklısınız Fakat 1 aydır falan bakınıyorum bu fiyatlarda doğru düzgün mouse göremedim 170-180 Tl'ye essential vardı fakat o da pahalı geldi sonuçta Profesyonel oyuncu değilim iyi mouse ve kötü mouse arasındaki farkı anlayamam bile , Yeni mouse alana attığım fotoğraftaki mouseyi kullandım Bir sorun yaşamadım gayet iyiydi
Kanka konu hakkında bilgim olmadığını belirterek konuşmak isterim ki 150 TL'ye Logitech kalitesi bir mouse'nin Sensörü ne kadar kötü olabilir , çoğunlukla bu tarz yorum yapan insanlar mouse'dan 1000 tl 'lik performans bekleyip alamayınca başlıyor kötülemeye , Şuan kullandığım mouse Piyasanın en ucuz en eski rezalet Faresidir belki ama Fps oyunlarında takılma falan hiç yaşamadım be eski iyi farem ile aldığım kill sayısını alıyorum bir sorun yok yani
Reis bitti ben ona yetişemedim birde profesyonel oyuncu olmadığım için iyi mouse ve kötü mouse arasındaki farkı anlayamam bile , Bu iki Mouse da çok iyi olduğu için Logitech'i çok beğendim görüntü olarak beyaz onu tercih ettim