Neler Yeni

Yardım Logitech G203 Lightsync Kablo Deformesi Garantiye Girer Mi?

EXODIA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Erkan Saraç
IMG_4076.jpeg
Selam dostlar. Logitech mousenin kablosunun uç tarafı açıldı,garantisi halen devam ediyor. Servise göndermeli miyim kabul ederler mi? Kablonun dış yapısı ince olduğundan çabuk soyuldu.

ka.dir18

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
361
İsim
Kadir Danacı
kullanıcı hatası derler diye düşünüyorum fiziksel bi hasar var

heroesturkey

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Murat Gündoğdu
ben Rampage ten almıştım, kablodan sıkıntı vardı gönderdim garanti dahilinde değişti. Dene şansını. Bu tarz kopmalara karşı da, örme kablolu tercih edebilirsin. Aynı fare bende var, kablosu çok hassas. Kedim kemirip kopardı. Örme kablolu Rampage'i çok denedi ama koparamadı.

EXODIA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Erkan Saraç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben Rampage ten almıştım, kablodan sıkıntı vardı gönderdim garanti dahilinde değişti. Dene şansını. Bu tarz kopmalara karşı da, örme kablolu tercih edebilirsin. Aynı fare bende var, kablosu çok hassas. Kedim kemirip kopardı. Örme kablolu Rampage'i çok denedi ama koparamadı.
Düz zeminde kullanıldı ama yinede bu şekilde deforme oldu. Bazı arkadaşlar garantiye yollayıp sıfırını bile aldığını söylüyor. Daha önceden deneyimi olan bir arkadaş varsa onunda fikirlerini alırdım

Aykut D.

80+ Gold

Aykut D.

80+ Gold
Çok memnunum mouseden ama tek sıkıntısı ince kablo yapısı. Ne kadar dikkatli kullansamda kronik sorun bu sanırım
Kablosu iyi dayanıklı değil maalesef ben sorunu böyle çözdüm

Top Bottom