Neler Yeni

Logitech G203 Lightsync mouse iyi midir?

ugo.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Uygar
Instagram
uuygarugurlu
Bütçe
180
1 Yıllık razer mousem kafayı yedi sol tıkı çok nadiren düzgün bir şekilde basıyor ve kayması çok sıkıntı sürekli tutukluk yapıyor, csgo oynarken adeta eziyet çekiyorum. Bu mouse hakkında bilginiz var mı, iyi midir ve sorun çeker miyim bu mouse ile? Önerilerinizi bekliyorum. Genellikle CS:GO oynadığım için bu boyutta(küçüklükte) bir mouse tavsiyesine de açığım. Bütçem max olarak başlıkta yazıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
297
İsim
Eren ENGİN
1 Yıllık razer mousem kafayı yedi sol tıkı çok nadiren düzgün bir şekilde basıyor ve kayması çok sıkıntı sürekli tutukluk yapıyor, csgo oynarken adeta eziyet çekiyorum. Bu mouse hakkında bilginiz var mı, iyi midir ve sorun çeker miyim bu mouse ile? Önerilerinizi bekliyorum. Genellikle CS:GO oynadığım için bu boyutta(küçüklükte) bir mouse tavsiyesine de açığım. Bütçem max olarak başlıkta yazıyor.
İyi diyorlar logitech klavye kullanıyorum çok memnunum kaliteli bir firma ancak gaming mouse olarak hiç kullanmadım düz ofis mouseunu kullanıyordum eskiden 2-3 yıl götürdü ucuz olmasına rağmen

• Beğen
Reaksiyonlar: ugo.

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
F/P olan bir mouse alırken prodigy olmamasına lightsync olmasına dikkat et.
Ben g203 prodigy kullanıyorum

• Beğen

ugo.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Uygar
Instagram
uuygarugurlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güzel mouse elinize oturursa alabilirsiniz.
Her mouse ile uyum sağlayabiliyorum hocam benlik sıkıntı yok, bu fiyatına göre zaten çok güzel bir mouse fakat belki daha güzeli önerilir diye bütçe yazdım. Teşekkürler yorumunuz için.

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2
MÜKEMMEL BİR MOUSE SORULARI ALAYIM ?

• Beğen

serdar baskan

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
22,009
Mediakraft Türkiye Caferağa Mah. İstanbul
İsim
serdar aksu
İlgilendiği Kategoriler
bilim/deney
Her mouse ile uyum sağlayabiliyorum hocam benlik sıkıntı yok, bu fiyatına göre zaten çok güzel bir mouse fakat belki daha güzeli önerilir diye bütçe yazdım. Teşekkürler yorumunuz için.
Küçük bir mouse yani ona göre tercih edin yoksa bu bütçedeki en iyi mouse diyebiliriz.

• Beğen

ugo.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Uygar
Instagram
uuygarugurlu
F/P olan bir mouse alırken prodigy değil de lightsync olmasına dikkat et.
Ben g203 prodigy kullanıyorum
Derken hocam yani dediğinize göre benim anladığım sanki parodigy daha iyi mi demek istediniz? Ve neden dikkat etmeliyim, aralarındaki farklar nelerdir? Bilgilenndirirseniz sevinirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

gembpavır daha iy ben kullanıyorum loci çöp
BKBWQOEUJUI12B3BJH21UI3J12B3(!) umarım dalga geçiyordur.

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Derken hocam yani dediğinize göre benim anladığım sanki parodigy daha iyi mi demek istediniz? Ve neden dikkat etmeliyim, aralarındaki farklar nelerdir? Bilgilenndirirseniz sevinirim.
Hocam hayır. Biraz karışık olmuş cümlem.
Prodigy modelde çift tıklama sorunu oluşuyor bazı kullanıcılarda bunu lightsync ile çözdüler ve ARGB çok daha güzel. Alırken Lightsync alın sizi üzmez

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,832
Üyeler
165,244
Son üye
Alfazya
Top Bottom